μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Battlefield 2 δεν εκτελείται - Μαύρη οθόνη πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9η Ιουν 2009, 02:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Χρειάζομαι βοήθεια ... Την περασμένη εβδομάδα, είμαι αναβάθμιση στον υπολογιστή μου. Κνησμώδης να δοκιμάσετε το γραφικό, είμαι εγκατάσταση κάποια παιχνίδια όπως: Εταιρεία των ηρώων, FM 2009 και η τελευταία είναι Battlefield 2.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα άλλα παιχνίδια εκτός από το Battlefield 2. Στην πραγματικότητα έχω ήδη επιτυχώς την εγκατάσταση BF 2, αλλά όταν τρέχει το παιχνίδι (διπλό κλικ στη συντόμευση της), προχωρεί σε μια μαύρη οθόνη και δεν έγινε τίποτα μετά από αυτό ... Απλά μαύρη οθόνη (Δεν τράκαρε είτε στην επιφάνεια εργασίας).

Ο υπολογιστής μου specs είναι τα εξής:
Επεξεργαστής: Core 2 Duo
Μνήμη: 2 GB
Προβολή: GeForce 9500 GT

BTW, Μερικές μέρες πριν, προσπάθησα να χρησιμοποιούν το DirectX 10 για XP ... Παρόλο που γνωρίζω δεν έγινε τίποτε (My Company των ηρώων ακόμη αρνήθηκε να αναγνωρίσει τον DX είναι το DirectX 10). Ι αν και ίσως αυτό είναι το πρόβλημα ...

Πολλές ευχαριστίες για τη βοήθεια.
Old 9η Ιουν 2009, 02:37
Διαχειριστής Ομάδα

Είσαι λειτουργία το αργότερο το DirectX και της τελευταίας Nvidia οδηγούς από την Nvidia ιστοσελίδα;

Οι οδηγοί για το CD που συνοδεύει το νέο σας GFX κάρτα είναι μάλλον ξεπερασμένη.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18η Ιουν. 2009, 16:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Η εν λόγω χρήση να συμβεί σε μένα όταν έτρεξε BF2 σε XP. Ήταν δική μου οδηγούς αν πάτε στη C: drive θα πρέπει να βρείτε ένα φάκελο που λέει nvidia ή κάτι σαν να βεβαιωθείτε ότι έχετε μόνο 1 έκδοση προγράμματος οδήγησης εκεί (181,2) ή χάρη. Μερικές φορές γίνονται και σωρούς αν έχετε πάρα πολλά δεν θα λειτουργούν σωστά. Έτσι, προσπαθήστε και ότι θα πρέπει να είναι καλή.Αχ και να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη νέα punkbuster ή δεν θα σας εκκίνησης έξω από το παιχνίδι τη στιγμή που θα αρχίσει να λειτουργεί.
Ειρήνη
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.