![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Χρειάζομαι βοήθεια ... Την περασμένη εβδομάδα, είμαι αναβάθμιση στον υπολογιστή μου. Κνησμώδης να δοκιμάσετε το γραφικό, είμαι εγκατάσταση κάποια παιχνίδια όπως: Εταιρεία των ηρώων, FM 2009 και η τελευταία είναι Battlefield 2. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα άλλα παιχνίδια εκτός από το Battlefield 2. Στην πραγματικότητα έχω ήδη επιτυχώς την εγκατάσταση BF 2, αλλά όταν τρέχει το παιχνίδι (διπλό κλικ στη συντόμευση της), προχωρεί σε μια μαύρη οθόνη και δεν έγινε τίποτα μετά από αυτό ... Απλά μαύρη οθόνη (Δεν τράκαρε είτε στην επιφάνεια εργασίας). Ο υπολογιστής μου specs είναι τα εξής: OS: Windows XP Professional SP 2 Επεξεργαστής: Core 2 Duo Μνήμη: 2 GB Προβολή: GeForce 9500 GT BTW, Μερικές μέρες πριν, προσπάθησα να χρησιμοποιούν το DirectX 10 για XP ... Παρόλο που γνωρίζω δεν έγινε τίποτε (My Company των ηρώων ακόμη αρνήθηκε να αναγνωρίσει τον DX είναι το DirectX 10). Ι αν και ίσως αυτό είναι το πρόβλημα ... Πολλές ευχαριστίες για τη βοήθεια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είσαι λειτουργία το αργότερο το DirectX και της τελευταίας Nvidia οδηγούς από την Nvidia ιστοσελίδα;
| |||
| |||
| Η εν λόγω χρήση να συμβεί σε μένα όταν έτρεξε BF2 σε XP. Ήταν δική μου οδηγούς αν πάτε στη C: drive θα πρέπει να βρείτε ένα φάκελο που λέει nvidia ή κάτι σαν να βεβαιωθείτε ότι έχετε μόνο 1 έκδοση προγράμματος οδήγησης εκεί (181,2) ή χάρη. Μερικές φορές γίνονται και σωρούς αν έχετε πάρα πολλά δεν θα λειτουργούν σωστά. Έτσι, προσπαθήστε και ότι θα πρέπει να είναι καλή. Αχ και να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη νέα punkbuster ή δεν θα σας εκκίνησης έξω από το παιχνίδι τη στιγμή που θα αρχίσει να λειτουργεί.Ειρήνη |