![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Treba mi pomoć ... Prošli tjedan sam nadogradnje računala. Svrbljiv isprobati grafičku, I'm instaliranje nekih igara kao što su: Company of heroes, FM 2009, a posljednja je bojiątu 2. Nema problema sa drugim igrama osim bojiątu 2. Zapravo sam već uspješno instalirate BF 2, a kad pokrenete igru (dvostruki klik na prečac), to ide na crno ekran i ništa dogodilo nakon toga ... Samo crni ekran (nije pala na desktop bilo). Moj računalo naočale su: OS: Windows XP Professional SP 2 Procesor: Core 2 Duo Memorija: 2 GB Zaslon: GeForce 9500 GT BTW, prije par dana sam pokušao koristiti DirectX 10 za XP ... Iako sam ostvariti ništa dogodilo (My Company of heroes i dalje odbijaju da priznao je DX DirectX 10). I iako možda je to problem ... Mnogobrojan hvala za pomoć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're prikazivati i najnoviji DirectX najnovije Nvidia drivere od Nvidia web stranice?
| |||
| |||
| Koristiti kako bi se dogoditi da mi se kada sam išla u BF2 XP. To je bio moj vozači ako idete na vaš C: pogon trebali biste pronašli mapu koja kaže nvidia ili nešto slično da provjerite da li imate samo 1 voza u tu verziju (181,2) ili primjer. Neki puta se nagomilan gore i ako imate previše neće izvoditi pravilno. Tako da i vi probati treba biti dobar. oh i provjerite imate li novi ili ne punkbuster on će vas iz boot igru nakon što se počnete raditi.Mir |