![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Segítségre van szükségem ... Múlt héten I'm korszerűsítése a számítógépet. Viszkető, hogy megpróbálja a grafikus, én vagyok a telepítés néhány játékot, mint például: Company of Heroes, FM 2009-ben és az elmúlt egy Battlefield 2. Nincs probléma a játékok, kivéve a Battlefield 2. Igazából már successfuly telepítése BF 2, de ha fut a játék (dupla kattintás a rövidítést), úgy megy, hogy egy fekete képernyő, és semmi sem történt azután, hogy ... Csak fekete képernyő (Nem zuhant az asztalra sem.) A számítógép specs a következők: OS: Windows XP Professional SP 2 Processzor: Core 2 Duo Memória: 2 GB Kijelző: GeForce 9500 GT BTW, néhány nappal ezelőtt próbálta használni a DirectX 10-XP ... Bár tudom nem történt semmi (My Company of Heroes is megtagadta felismerte a directx a DX 10). Azt, hogy talán ez a probléma ... Nagyon köszönöm a segítséget. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maga vezeti a legújabb DirectX és a legújabb Nvidia illesztőprogramok az Nvidia honlapján?
| |||
| |||
| Ezt használja történni velem, mikor futott BF2 az XP. Ez volt a járművezetők, ha megy a C: meghajtón meg kell találni azt a mappát, hogy az nvidia azt mondja, vagy valami hasonló, hogy győződjön meg róla, hogy csak 1 driver változatban létezik (181,2), vagy pl. Néhány alkalommal kapnak halmoztak fel, és ha túl sok nem fog megfelelően futni. Így próbálja meg azt, és akkor jó. Ó, és győződjön meg arról, hogy az új PunkBuster, vagy nem fog boot magát a játék, ha ez nem kezdi meg a munkáját.Béke |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Fekete képernyő a boot-up | Weg | A Windows operációs rendszerek | 1 | Október 28, 2009 11:56 |
| Fekete képernyő alatt All Games | tinaqin123 | PC és konzol játékok | 1 | 17. június 2009 06:09 |
| Képernyő Goes Black | katiecoos | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 15. június 2008 07:49 |
| Uh-oh. Probléma a fekete képernyő után bios | Emrys88 | Általános fémáru Chat | 3 | 6. június 2008 21:54 |
| Fekete képernyő indításkor | treman07 | A Windows operációs rendszerek | 18 | 18. május 2008 15:58 |
| Téma eszközök | |
| |