mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Battlefield 2 neveikia - juodas ekranas problema

Reply

Temos įrankiai
Old 9 birželis 2009, 02:35
Naujas Narys

Default Battlefield 2 neveikia - juodas ekranas problema

Man reikia pagalbos ... Praeitą savaitę aš tobulinti savo kompiuterį. Itchy pabandyti grafika, I'm įdiegti kai kurie žaidimai kaip: Company of Heroes, FM 2009 ir paskutinis, yra Battlefield 2.

Nėra su kitų žaidimų, išskyrus Battlefield 2 problema. Tikrųjų aš jau Sėkmingas įrengimo BF 2, bet kai aš paleisti žaidimo (du kartus paspausti klavišai), ji važiuoja į juodas ekranas ir nieko neatsitiko po to ... Tiesiog juodas ekranas (Tai nebuvo sudužo į darbalaukį arba).

Mano kompiuteryje yra Specifikacijos:
Procesorius: Intel Core 2 Duo
Atmintis: 2 GB
Rodyti: GeForce 9500 GT

Btw, kai dienos Bandžiau naudoti DirectX 10 for Windows XP ... Nors aš suprantu, nieko neatsitiko (My Company of Heroes vis dar atsisako pripažinti DirectX DX 10). Aš, nors gal tai yra problema ...

Labai ačiū už pagalbą.
Old 9 birželis 2009, 02:37
Administrator Grupė

Jūs naudojate naujausią DirectX ir naujausias Nvidia tvarkykles iš NVIDIA svetainės?

Vairuotojų CD, atėjo su savo nauja GFX kortelė tikriausiai pasenusi.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 18, 2009, 16:30
Naujas Narys

Kad naudoti atsitiks su manimi, kai išbėgau BF2, XP. Tai buvo mano vairuotojams, jei jūs einate į savo C: diske reikia rasti aplanką, kuriame rašoma: Alsa ar kažką panašaus, kad įsitikinti, kad turite tik 1 vairuotojas versija ten (181,2), arba pvz. Kartais jie gauna ilgąją iki ir jei turite per daug ji veiks netinkamai. Todėl pabandykite, kad ir jūs turėtumėte būti geri.Oh, ir įsitikinkite, kad turite naują punkbuster ar ji bus paleisti jus iš žaidimo, kai jis pradeda dirbti.
Taika
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.