![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Man reikia pagalbos ... Praeitą savaitę aš tobulinti savo kompiuterį. Itchy pabandyti grafika, I'm įdiegti kai kurie žaidimai kaip: Company of Heroes, FM 2009 ir paskutinis, yra Battlefield 2.
Nėra su kitų žaidimų, išskyrus Battlefield 2 problema. Tikrųjų aš jau Sėkmingas įrengimo BF 2, bet kai aš paleisti žaidimo (du kartus paspausti klavišai), ji važiuoja į juodas ekranas ir nieko neatsitiko po to ... Tiesiog juodas ekranas (Tai nebuvo sudužo į darbalaukį arba). Mano kompiuteryje yra Specifikacijos: OS: Windows XP professional SP 2 Procesorius: Intel Core 2 Duo Atmintis: 2 GB Rodyti: GeForce 9500 GT Btw, kai dienos Bandžiau naudoti DirectX 10 for Windows XP ... Nors aš suprantu, nieko neatsitiko (My Company of Heroes vis dar atsisako pripažinti DirectX DX 10). Aš, nors gal tai yra problema ... Labai ačiū už pagalbą. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jūs naudojate naujausią DirectX ir naujausias Nvidia tvarkykles iš NVIDIA svetainės?
|
|||
|
|||
|
Kad naudoti atsitiks su manimi, kai išbėgau BF2, XP. Tai buvo mano vairuotojams, jei jūs einate į savo C: diske reikia rasti aplanką, kuriame rašoma: Alsa ar kažką panašaus, kad įsitikinti, kad turite tik 1 vairuotojas versija ten (181,2), arba pvz. Kartais jie gauna ilgąją iki ir jei turite per daug ji veiks netinkamai. Todėl pabandykite, kad ir jūs turėtumėte būti geri.
Oh, ir įsitikinkite, kad turite naują punkbuster ar ji bus paleisti jus iš žaidimo, kai jis pradeda dirbti.Taika |