![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir vajadzīga palīdzība ... Pagājušajā nedēļā es esmu modernizācijas manu datoru. Niezošs izmēģināt grafikas, es esmu ierīkošanas dažiem patīk spēles: Company of Heroes, FM 2009 un pēdējais ir Battlefield 2. Nav citas spēles, izņemot 2 Battlefield problēmu. Patiesībā es jau successfuly uzstādot BF 2, bet kad es palaist spēli (dubultklikšķis uz saīsnes), tā iet uz melnu ekrānu un nekas nav noticis pēc tam, ka ... Tikko melns ekrāns (Tā nav crashed uz desktop nu). Datoru specs ir: OS: Windows XP Professional SP 2 Procesors: Core 2 Duo Atmiņa: 2 GB Displejs: GeForce 9500 GT Btw Dažas dienas atpakaļ es centos izmantot DirectX 10 for XP ... Kaut gan es saprotu, nekas nav noticis (My Company of Heroes tomēr atteicās atzītām DirectX ir DX 10). Es gan varbūt ir problēma ... Liels paldies par palīdzību. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rādāmās jaunāko DirectX un jaunāko Nvidia draiveri no Nvidia mājas lapā?
| |||
| |||
| Kas izmanto notiks ar mani, kad es ilga BF2 XP. Tā bija mana draiveri, ja jūs dodieties uz C: diska jums jāatrod mape, kas saka, nvidia vai kaut ko, piemēram, ka pārliecinieties, ka Jums ir tikai 1 draivera versija, kas tur (181,2), vai piem. Vairākas reizes viņiem Piled augšu un, ja jums ir pārāk daudz tas nedarbosies pareizi. Lai mēģinātu to un jums vajadzētu būt labi. Ak, un pārliecinieties, ka Jums ir jaunas punkbuster vai nav tas boot jūs no spēles, kad tas sāk strādāt.Miers |
![]() |
|
| Bookmarks |