![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Potrzebuję pomocy ... W zeszłym tygodniu I'm modernizacji mojego komputera. Itchy spróbować graficzne, I'm instalowania niektórych gier, takich jak: Company of Heroes, FM 2009 r., a ostatnie z nich jest Battlefield 2. Nie ma problemu z innymi grami z wyjątkiem Battlefield 2. Właściwie już successfuly instalacji BF 2, ale po uruchomieniu gry (kliknij dwukrotnie skrót), ona idzie do czarny ekran i nic się nie stało, że po ... Tylko czarny ekran (Nie rozbił na pulpit albo). Mój komputer specyfikacją są: OS: Windows XP Professional SP 2 Procesor: Core 2 Duo Pamięć: 2 GB Ekran: GeForce 9500 GT Btw, kilka dni temu próbowałem używać DirectX 10 dla XP ... Chociaż Wiem że nic się nie stało (My Company of Heroes wciąż odmawia uznanym DirectX jest DX 10). I chociaż może to jest problem ... Serdecznie dziękujemy za pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're uruchomiony najnowszy DirectX i najnowsze sterowniki NVIDIA z Nvidia stronie?
| |||
| |||
| Się zdarzyć, że wykorzystanie do mnie, gdy prowadził w BF2 XP. To był mój kierowców, jeśli przejdziesz do dysku C: należy znaleźć folder, który mówi nvidia czy coś takiego upewnij się, że tylko 1 wersja sterownika tam (181,2) lub np.. Kilka razy je piled i jeśli masz zbyt wiele nie będzie działał poprawnie. Więc próby i że powinno być dobrze. oh i upewnij się, że nowy punkbuster lub nie będzie można uruchomić z gry raz ona rozpocząć pracę.Pokój |