![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Potřebuju pomoct ... Minulý týždeň som inovácii počítača. Svrbiace vyskúšať grafického, som inštaláciu niektorých hier, ako napríklad: Company of Heroes, FM 2009 a posledný z nich je Battlefield 2. Nie je žiadny problém, s výnimkou iné hry Battlefield 2. Vlastne som už úspešne inštalovať BF 2, ale keď som spustiť hru (dvojklikom na skratku), pokračuje sa objaví čierna obrazovka a nič sa nestalo, že po ... Len čierna obrazovka (Nezaznamenalo spadla na plochu buď). Môj počítač parametre sú: OS: Windows XP Professional SP 2 Procesor: Core 2 Duo Pamäť: 2 GB Displej: GeForce 9500 GT Btw, niektoré dni som sa snažil použiť rozhranie DirectX 10 pre systém Windows XP ... I když si uvědomím, co sa stalo (My Company of Heroes stále odmietal rozpoznaného DirectX je DX 10). I když možná, že je problém ... Děkuji za pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte najnovšiu DirectX a najnovšie ovládače od Nvidia Nvidia webovej stránky?
| |||
| |||
| Že použitia stalo sa mi, keď som bežal BF2 v XP. To bol môj vodičov, ak sa na vašom disku c: musíte nájsť zložku, ktorá hovorí, nvidia, alebo niečo podobné, aby sa ubezpečil, budete mať len 1 vodič verziu tu (181,2) alebo príklad. Niekedy im hromadí a ak máte príliš veľa nebude pracovať správne. Takže skúste to, že aj vás by malo byť dobré. oh a uistite sa, že máte novú punkbuster alebo nie bude boot ste mimo hru, akonáhle to začať pracovať.Kľud |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Čierna obrazovka na boot-up | weg | Operačné systémy Windows | 1 | 28.října 2009 11:56 |
| Čiernej obrazovky počas všetkých hier | tinaqin123 | PC a herné konzoly | 1 | 17. júna 2009 06:09 |
| Obrazovka Goes Black | katiecoos | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15 júna 2008 07:49 |
| Uh-oh. Problém s čiernu obrazovku po bios | Emrys88 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 6. júna 2008 21:54 |
| Čierna obrazovka pri štarte | treman07 | Operačné systémy Windows | 18 | 18. mája 2008 15:58 |
| Thread Tools | |
| |