![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Треба ми помоћ ... Прошли викенд сам надоградње рачунара. Сврбљив испробате графичку, И'м инсталирање неких игара као што су: Цомпаны оф Хероес, ФМ 2009, а последња је бојиа̨ту 2. Нема проблема са другим играма осим бојиа̨ту 2. Заправо сам већ успешно инсталирате БФ 2, а кад покренете игру (двоструки клик на пречицу), то иде на црно екран и ништа десило након тога ... Само црни екран (није пала на десктоп било). Мој рачунар наочаре су: ОС: Уиндоус КСП Профессионал СП 2 Процесор: Цоре 2 Дуо Меморија: 2 ГБ Екран: ГеФорце 9500 ГТ БТУ, пре пар дана сам покушао да користи ДирецтКс 10 за КСП ... Иако сам остварити ништа догодило (Мы Цомпаны оф Хероес и даље одбијају да признао је ДКС ДирецтКс 10). И мада можда је то проблем ... Многобројан захвалност за помоћ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыоу'ре приказују и задњи ДирецтКс најновије НВИДИА дривер од НВИДИА уеб странице?
| |||
| |||
| Користити како би се десити да ми се када сам ишла у БФ2 КСП. То је био мој возачи ако идете на ваш Ц: погон требали бисте пронашли фасциклу која каже НВИДИА или нешто слично да проверите да ли имате само 1 воза у ту верзију (181,2) или пример. Неки пута се нагомилане горе и ако имате превише неће изводити правилно. Тако да и ви пробати треба бити добар. ох и проверите имате ли нови или не пункбустер он ће вас из боот игру након што се почнете да радите.Мир |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Црни екран на подизање система | Уег | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 28. Окт 2009 11:56 |
| Црн Екран Током све игре | тинакин123 | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 17. јуна 2009 06:09 |
| Сцреен гоес Блацк | катиецоос | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 15. јуна 2008 07:49 |
| Ух-ох. Проблем са БИОС-црни екран након | Емрыс88 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 6. јуна 2008 21:54 |
| Црни екран на покретању | треман07 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 18 | 18. маја 2008 15:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |