![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Yardıma ihtiyacım var ... Ben bilgisayar yükseltme yaşıyorum Geçen hafta. Kaşıntılı, sevdiğim bazı oyunlar: kahraman, FM 2009 ve sonuncusu Şirket yükleyerek yaşıyorum grafik denemek için Battlefield 2. İşte Battlefield 2 hariç diğer oyunlar ile sorun değildir. Aslında ben zaten başarıyla ancak BF 2 yükleyerek zaman kısayol üzerinde (çift tıklayın) Oyun çalıştırdığınızda, bir siyah ekran gider ve sonra hiçbir şey oldu ki ... Sadece siyah ekran (Bu masaüstünüze ya), kaza değildi. Benim bilgisayar özellikleri şunlardır: OS: Windows XP Professional SP 2 İşlemci: Core 2 Duo Bellek: 2 GB Göster: GeForce 9500 GT BTW, bazı gün ben XP için DirectX 10 kullanmayı denedim önce ... Although I oldu (kahraman Benim Firma hala directX tanınan reddetti şey fark DX 10) olduğunu. Ben de belki bu sorun var ... Yardım için pek çok teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen ve Nvidia web sitesinden son Nvidia sürücüleri en son DirectX çalıştırıyorsunuz?
| |||
| |||
| Bu kullanım bana ben XP'de BF2 koştum olması. Benim sürücüleri eğer C gitmek oldu: o yazan bir klasör bulacaksınız sürücü NVIDIA ya da sadece bir (181,2 1 sürücü sürümü olduğundan emin olun gibi bir şey) ya da bir örnek. Bazı kere onlar ve piled elde varsa da, düzgün çalışmayacak çok. Yani deneyin ve iyi olmalıdır. Oh ve sonra çalışmaya başlamak yapar yeni punkbuster veya oyun değil sadece önyükleme size emin olun.Huzur |