менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Battlefield 2 не запускається - чорний екран проблема

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 червня 2009, 02:35
Нові члени групи

Default Battlefield 2 не запускається - чорний екран проблема

Мені потрібна допомога ... На минулому тижні я хочу перейти моєму комп'ютері. Itchy спробувати програму, я установці деякі ігри як: Company Of Heroes, FM 2009 і останній з яких є Battlefield 2.

Існує немає проблем з іншими іграми, за винятком Battlefield 2. Насправді я вже успішно установка ДП 2, але коли я запускаю гру (подвійний клік на ярлик), він йде на чорний екран і нічого не сталося після цього ... Просто чорний екран (Він не розбився на робочому столі або).

Моя специфікації комп'ютера є:
ОС: Windows XP Professional SP 2
Процесор: Core 2 Duo
Пам'ять: 2 ГБ
Дисплей: GeForce 9500 GT

До речі, кілька днів тому я намагався використовувати DirectX 10 для XP ... Хоча я розумію, нічого не сталося (My Company Of Heroes як і раніше відмовляється визнав це DirectX DX 10). Я подумала, може, це проблема ...

Велике спасибі за допомогу.
Old 9 червня 2009, 02:37
Адміністратор групи

Ви працюєте останній DirectX і останні драйвери NVIDIA з сайту компанії Nvidia?

Драйвери на компакт-диску, що поставляється разом з новою картою GFX, ймовірно, застаріли.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 18 червня 2009, 16:30
Нові члени групи

Що використання трапилося зі мною, коли я біг в BF2 XP. Це була моя драйверів, якщо ви йдете на ваш диск З: Вам варто знайти папку, яка говорить NVIDIA або щось, як переконаєтеся, що у вас тільки 1 версія драйвера там (181,2) або приклад. Іноді вони отримують повалили, і якщо у вас дуже багато вона не буде працювати коректно. Тому постарайтеся, що й вам має бути добре.Та й переконайтеся, що у вас є нові PunkBuster або не буде завантажуватись з гри раз вона почала працювати.
Світ
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Чорний екран при завантаженні Weg Операційні системи Windows 1 28 жовтня 2009 11:56
Чорний екран під час всіх ігор tinaqin123 PC & консоль Gaming 1 17 червня 2009 06:09
Екран стає чорним katiecoos Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 15 червня 2008 07:49
Ой. Проблема з чорним екраном після BIOS Emrys88 Генеральний обладнання чат 3 6 червня 2008 21:54
Чорний екран під час запуску treman07 Операційні системи Windows 18 18 травня 2008 15:58
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.