![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені потрібна допомога ... На минулому тижні я хочу перейти моєму комп'ютері. Itchy спробувати програму, я установці деякі ігри як: Company Of Heroes, FM 2009 і останній з яких є Battlefield 2. Існує немає проблем з іншими іграми, за винятком Battlefield 2. Насправді я вже успішно установка ДП 2, але коли я запускаю гру (подвійний клік на ярлик), він йде на чорний екран і нічого не сталося після цього ... Просто чорний екран (Він не розбився на робочому столі або). Моя специфікації комп'ютера є: ОС: Windows XP Professional SP 2 Процесор: Core 2 Duo Пам'ять: 2 ГБ Дисплей: GeForce 9500 GT До речі, кілька днів тому я намагався використовувати DirectX 10 для XP ... Хоча я розумію, нічого не сталося (My Company Of Heroes як і раніше відмовляється визнав це DirectX DX 10). Я подумала, може, це проблема ... Велике спасибі за допомогу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви працюєте останній DirectX і останні драйвери NVIDIA з сайту компанії Nvidia?
| |||
| |||
| Що використання трапилося зі мною, коли я біг в BF2 XP. Це була моя драйверів, якщо ви йдете на ваш диск З: Вам варто знайти папку, яка говорить NVIDIA або щось, як переконаєтеся, що у вас тільки 1 версія драйвера там (181,2) або приклад. Іноді вони отримують повалили, і якщо у вас дуже багато вона не буде працювати коректно. Тому постарайтеся, що й вам має бути добре. Та й переконайтеся, що у вас є нові PunkBuster або не буде завантажуватись з гри раз вона почала працювати.Світ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чорний екран при завантаженні | Weg | Операційні системи Windows | 1 | 28 жовтня 2009 11:56 |
| Чорний екран під час всіх ігор | tinaqin123 | PC & консоль Gaming | 1 | 17 червня 2009 06:09 |
| Екран стає чорним | katiecoos | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 15 червня 2008 07:49 |
| Ой. Проблема з чорним екраном після BIOS | Emrys88 | Генеральний обладнання чат | 3 | 6 червня 2008 21:54 |
| Чорний екран під час запуску | treman07 | Операційні системи Windows | 18 | 18 травня 2008 15:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |