по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Бойно поле 2 проблеми

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти декември 2007 година, 15:24
Член Група

Default Бойно поле 2 проблеми

инсталирани бойното поле 2 ОК .. играта instals наред ... Но когато се опитам да играя играта, на бойното поле 2 изниквам дойде, отива в черния екран, както и под Windows изниквам казва, прозорци има срещна проблеми и тази програма трябва да се затвори, след това да се разделите, по това, трасирате или близки ... Нито работата. Аз опитах всичко около ще имоти, както и привилегията нива, но то doesn't работа .. Аз опитах всичко, дори и инсталиране на пачове, и преинсталирането на това отново и отново.
харесвам помагам!
ми система е Windows Vista 32 битова, и моята система отговаря доста над играта requirnments!
Old 1-ви януари 2008 година, 00:42
Новите държави Група

Каква е Вашата видео карта? Уверете се, че видео картата отговаря на Pixel Shader версия и ако не, уверете се, че имате най-новите драйвери за него.
Old 1 януари 2008, 07:21
Номер на групата

Имате ли информация в раздела да ви кажа за проблема?

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 1-ви януари 2008 година, 15:44
Член Група

Това е моето приятели бойното поле. Аз го инсталирали, както аз го инсталирали и кога да лесен за да видите какво се е неуспешно, на операционната система, заяви не успеят, но така няма мое, мое и строителство. Тогава му даде ми бойното поле за да видим дали тя работи по неговата система, но тя прави същото нещо
Мисля, че може да е на видео карта, болните се видът на карта, за да видите в действителност, защото аз мисля, че това е единственият проблем.
Ще се върнем към yas
Old 18 юни 2009, 16:59
Новите държави Група

опитайте да деинсталирате играта отново, но този път се в C: шофиране и търсите папката по програми (EA: battlefield2) и се уверете, че всичко му заличава DONT спаси нищо, защото след като е създаден и работи EA ще automaticly DL профила си, когато Регистрация инча пробвам и ми позволи да знаят също така да се увери, че всички шофьори се заличават, а имате само 1 NVIDIA драйвер или ATI драйвер наведнъж. NVidia водачи по някаква причина, ще arcive на harddrive и тогава те ще кръст и убиват вашата игра всеки опит за игра.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Бойно поле 2 dodgyant PC & конзолата Gaming 2 18 Юни 2009 16:45
Бойно поле 2 Защо тя не работи? SgtBillcoJD PC & конзолата Gaming 2 18 Юни 2009 16:40
Бойно поле 2, не се изпълнява - черен екран проблем Елвин PC & конзолата Gaming 2 18 Юни 2009 16:30
Проблеми проблем проблеми. oobrokensilence Дискове & сменяемите носители 3 11 Feb 2008 08:08
Grrrr! Бойно поле 2142 probs shroomo PC & конзолата Gaming 2 30 април 2007 16:12
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc