![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| инсталирани бойното поле 2 ОК .. играта instals наред ... Но когато се опитам да играя играта, на бойното поле 2 изниквам дойде, отива в черния екран, както и под Windows изниквам казва, прозорци има срещна проблеми и тази програма трябва да се затвори, след това да се разделите, по това, трасирате или близки ... Нито работата. Аз опитах всичко около ще имоти, както и привилегията нива, но то doesn't работа .. Аз опитах всичко, дори и инсталиране на пачове, и преинсталирането на това отново и отново. харесвам помагам! ми система е Windows Vista 32 битова, и моята система отговаря доста над играта requirnments! |
|
| |||
| |||
| Каква е Вашата видео карта? Уверете се, че видео картата отговаря на Pixel Shader версия и ако не, уверете се, че имате най-новите драйвери за него. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли информация в раздела да ви кажа за проблема?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Това е моето приятели бойното поле. Аз го инсталирали, както аз го инсталирали и кога да лесен за да видите какво се е неуспешно, на операционната система, заяви не успеят, но така няма мое, мое и строителство. Тогава му даде ми бойното поле за да видим дали тя работи по неговата система, но тя прави същото нещо Мисля, че може да е на видео карта, болните се видът на карта, за да видите в действителност, защото аз мисля, че това е единственият проблем. Ще се върнем към yas |
|
| |||
| |||
| опитайте да деинсталирате играта отново, но този път се в C: шофиране и търсите папката по програми (EA: battlefield2) и се уверете, че всичко му заличава DONT спаси нищо, защото след като е създаден и работи EA ще automaticly DL профила си, когато Регистрация инча пробвам и ми позволи да знаят също така да се увери, че всички шофьори се заличават, а имате само 1 NVIDIA драйвер или ATI драйвер наведнъж. NVidia водачи по някаква причина, ще arcive на harddrive и тогава те ще кръст и убиват вашата игра всеки опит за игра. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бойно поле 2 | dodgyant | PC & конзолата Gaming | 2 | 18 Юни 2009 16:45 |
| Бойно поле 2 Защо тя не работи? | SgtBillcoJD | PC & конзолата Gaming | 2 | 18 Юни 2009 16:40 |
| Бойно поле 2, не се изпълнява - черен екран проблем | Елвин | PC & конзолата Gaming | 2 | 18 Юни 2009 16:30 |
| Проблеми проблем проблеми. | oobrokensilence | Дискове & сменяемите носители | 3 | 11 Feb 2008 08:08 |
| Grrrr! Бойно поле 2142 probs | shroomo | PC & конзолата Gaming | 2 | 30 април 2007 16:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |