![]() |
|
| |||
| |||
| εγκατασταθεί Battlefield 2 ok .. το παιχνίδι instals ωραία ... Αλλά όταν προσπαθώ και να παίξετε το παιχνίδι, το Battlefield 2 pop μέχρι έρχεται, πηγαίνει στη μαύρη οθόνη, και το ένα pop up παράθυρα λέει, παράθυρα αντιμετώπισε προβλήματα και αυτό το πρόγραμμα πρέπει να κλείσει, τότε να καρτέλες για αυτό, debug ή κοντά ... δεν εργάζονται. Έχω δοκιμάσει το όλο θέμα σχετικά με τις ιδιότητες και θα τον καθορισμό των επιπέδων προνόμιο, αλλά doesn't έργο .. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, ακόμα και εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων κώδικα, και επανεγκατάσταση αυτό ξανά και ξανά. PLEASE HELP!! το σύστημά μου έχει Windows Vista 32 bit, και το σύστημά μου ανταποκρίνεται πολύ πάνω από το παιχνίδι requirnments!! |
|
| |||
| |||
| Τι σας κάρτα βίντεο; Βεβαιωθείτε ότι έχετε την κάρτα οθόνης πληροί τα pixel shader μορφή και αν συμβαίνει αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για αυτό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε μια καρτέλα λεπτομέρειες να σας πω για το πρόβλημα;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| είναι οι φίλοι μου πεδίο μάχης. Εγκατέστησα αυτό τον τρόπο θ εγκατασταθεί και όταν με εύκολο πληροφορίες για να δούμε τι έχει αποτύχει, το λειτουργικό σύστημα είπε αποτύχουμε, αλλά το ίδιο κάνει και η δική μου, δικό μου και έργων. Τότε μου έδωσε μάχη για να δείτε αν αυτό δουλεύει για το σύστημα, αλλά θα κάνει το ίδιο πράγμα Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι η κάρτα βίντεο, κακή πάρετε τον τύπο της κάρτας για να βλέπουν, διότι πιστεύω ότι είναι το μόνο πρόβλημα. Θα έρθουμε σε yas |
|
| |||
| |||
| δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε το παιχνίδι και πάλι, αλλά αυτή τη φορά έρθουν σε σας C: οδήγησης και αναζητήστε το φάκελο στο πλαίσιο προγραμμάτων (EA: battlefield2) και βεβαιωθείτε ότι όλα τα αποθηκεύσετε dont διαγράφεται τίποτα γιατί μόλις αυτή συσταθεί και να λειτουργήσει EA θα automaticly DL το προφίλ σας όταν Φορητός Η / Υ και ότι προσπαθείτε να με ενημερώσετε και να βεβαιωθείτε ότι όλα σας τα προγράμματα οδήγησης καταργούνται και το μόνο που έχουν 1 nvidia οδηγός ή οδηγός Ati σε μια στιγμή. Nvidia οδηγούς για κάποιο λόγο θα arcive για σκληρούς δίσκους σας και τότε θα σταυρό και να σκοτώσει το παιχνίδι σας κάθε φορά που προσπαθείτε να αναπαραγάγετε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Battlefield 2 | dodgyant | PC & Console Gaming | 2 | 18 Ιουν 2009 16:45 |
| Battlefield 2 Γιατί δεν λειτουργεί; | SgtBillcoJD | PC & Console Gaming | 2 | 18 Ιουν 2009 16:40 |
| Battlefield 2 δεν εκτελείται - Μαύρη οθόνη πρόβλημα | Elvin | PC & Console Gaming | 2 | 18 Ιουν 2009 16:30 |
| Προβλήματα πρόβλημα των προβλημάτων. | oobrokensilence | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 11 Φεβ 2008 08:08 |
| Grrrr! Battlefield 2142 probs | shroomo | PC & Console Gaming | 2 | 30 Απρ 2007 16:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |