![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| instaliran bojiątu 2 ok .. igra instals fino ... Ali našto JA probati i igrati igre, boji 2 poskočiti dogoditi se gore, ide na crnom ekranu, i jedan pop-up prozora, kaže, prozori naišao je na probleme i ovaj program treba da se zatvori, onda se tabulatori na njoj, debug ili u neposrednoj blizini ... ni rad. Pokušao sam cijelu stvar oko odlaska na svojstva i postavljanje privilegija razinama, ali se funkcionirati .. Pokušao sam sve, čak i instalacije zakrpe, i ponovno instalirajte ga uvijek iznova. ugoditi pomoć! moj sistem je Windows vidik 32 zalogaj, i moj sustav zadovoljava i iznad igre requirnments! |
|
| |||
| |||
| What's your video karticu? Provjerite da li zadovoljava video karticu pixel shader verzija, i ako on ne, provjerite imate li najnovije drivere za njega. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate li details tab vam reći da o problemu?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| to je moje prijatelje bojištu. Instalira sam ga put instalira sam ga i kad se informacija lako vidjeti što je propala, operacijski sustav, rekao je fail, ali zato se moj, i moje radove. I onda mu moj bojiątu vidjeti ako Internet utvrde na njegov sustav, ali je učinio istu stvar Mislim da bi to moglo biti video card, ill get vrsti kartice to zaista vidjeti, jer mislim da je jedini problem. il se vratiti na yas |
|
| |||
| |||
| deinstalirajte igru ponovo ali ovaj put ući u C: disk i potražite mapu pod programi (EA: battlefield2) i provjerite njegova dont izbrisani svi ste ništa, jer jednom kada je gore i trčanje EA će automatski DL svoj profil kada prijavite se pokušati da se i javite mi se pobrinite da sve svoje driveri su izbrisane i imate samo 1 ati ili nvidia driver vozač odjednom. Nvidia drivera za neki razlog bit arcive na tvoj harddrive i tada će križ i ubiti vaš igra sve te pokušati igrati. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bojiątu 2 | dodgyant | PC & konzole Igre | 2 | 18. lipnja 2009 16:45 |
| Bojiątu 2 Zašto se to ne radi? | SgtBillcoJD | PC & konzole Igre | 2 | 18. lipnja 2009 16:40 |
| 2 bojiątu ne trčanje - Crni ekran problem | elvin | PC & konzole Igre | 2 | 18. lipnja 2009 16:30 |
| Problemi problem probleme. | oobrokensilence | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 11. veljača 2008 08:08 |
| Grrrr! Bojištu 2142 probs | shroomo | PC & konzole Igre | 2 | 30. travanj 2007 16:12 |
| Thread Tools | |
| |