![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| telepített csatamezőn 2 OK .. a játék instals finom ... De ha megpróbálom, és a játékot, a csatamezőn 2 felbukkan jön be, megy a fekete képernyő, és a pop-up ablakokat mond, ablakok találkozott már a problémát, és ez a program ezért leáll, majd a lapok számára, debug vagy közeli ... sem dolgozik. Megpróbáltam az egész dolog fog tulajdonságai, valamint a privilegizált szintre, de ez nem dolgozik .. Megpróbáltam mindent, még a telepítés foltok, és újratelepítése, hogy újra és újra. kérem, segítsen! Saját Windows Vista rendszer 32 bites, és a rendszer megfelel a jóval a játék requirnments! |
|
| |||
| |||
| Mi a videokártya? Győződjön meg róla, hogy a videó kártya megfelel a Pixel Shader verzió, és ha ez így van, győződjön meg arról, hogy a legfrissebb illesztőprogramok is. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy lap részleteket mondani a probléma?
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| a barátaim csatatéren. ÉN beiktatott ez az út én beiktatott ez és mikor könnyű info, hogy mit nem sikerült, az operációs rendszer nem mondta, de így nem az enyém, és az enyém működik. Aztán adtam neki a csatatéren, hogy ha úgy működik a rendszer, de ez tette ugyanezt Azt hiszem, ez lehet a video kártya, ill hogy milyen típusú kártyát ténylegesen látni, mert úgy gondolom, hogy ez az egyetlen probléma. Megszerzem vissza yas |
|
| |||
| |||
| próbálja eltávolítani a játékot újra, de ez idő jut el a C: meghajtót és keresse meg azt a mappát, a programok (EA: battlefield2) és győződjön meg arról, hogy az összes törölt dont menteni valamit, mert akkor, ha elkezdődnek az EA majd automatikusan DL a profilod, ha Jelentkezzen be és próbálja meg, hogy tudassa velem is, győződjön meg arról, hogy az összes járművezetővel szemben hagyni, és már csak 1 nvidia driver Ati driver, vagy egy időben. Nvidia illesztőprogramok valamilyen okból a arcive meg harddrive majd fognak át, és megölni a játékot, mindig megpróbál játszani. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Battlefield 2 | dodgyant | PC és konzol játékok | 2 | 18. június 2009 16:45 |
| Battlefield 2 Miért nem működik? | SgtBillcoJD | PC és konzol játékok | 2 | 18. június 2009 16:40 |
| Battlefield 2 nem fut - Fekete képernyő probléma | Elvin | PC és konzol játékok | 2 | 18. június 2009 16:30 |
| Problémák probléma problémák. | oobrokensilence | Drives & Removable Media | 3 | 11. február 2008 08:08 |
| Grrrr! Battlefield 2142 probs | shroomo | PC és konzol játékok | 2 | 30. április 2007 16:12 |
| Téma eszközök | |
| |