פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

שדה הקרב 2 בעיות

Reply

שרשרת כלים
Old 26 דצמבר 2007, 15:24
חבר קבוצת

Default שדה הקרב 2 בעיות

שדה הקרב 2 מותקן בסדר .. המשחק instals בסדר ... אבל כאשר אני מנסה לשחק את המשחק, את שדה הקרב 2 פופ מגיע למעלה למעלה, הולך על מסך שחור, ו-Windows pop up אומר, Windows נתקל בבעיות של תוכנית זו צריכה לסגור, לאחר מכן ל כרטיסיות על זה, Debug או לסגור ... לא עובד. ניסיתי את כל זה הולך בערך הנכסים וכן קביעת רמות הרשאה, אבל זה doesn't עבודה .. ניסיתי הכל, גם להתקין את התיקונים, ועל אותו מחדש שוב ושוב.
אנא עזור!
יש לי את מערכת Windows Vista 32 סיביות, וכן את מערכת עונה היטב מעל המשחק requirnments!!
Old 1 ינואר 2008, 00:42
קבוצת חברות חדשות

Default שדה הקרב 2 בעיות

מה כרטיס המסך שלך? ודא שאתה עונה על כרטיס הווידאו Pixel Shader גירסה ואם כן, ודא שיש לך את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר עבורו.
Old 1 ינואר 2008, 07:21
קבוצת תורמים

Default שדה הקרב 2 בעיות

האם יש לכם הכרטיסייה פרטים להגיד לך מה הבעיה?

המערכת שלי: שלי

מעבד (ים):
AMD Athlon DUAL CORE
לוח האם:
winfast 6600
זיכרון RAM:
3gb
כרטיס מסך (S):
MSI 8600GT
כרטיס קול:
כמה זול dx9 5.1
Hard Drive (s):
כונן אופטי (S):
Case / PSU:
Cooling:
רשת / אינטרנט:
צג (S):
Cibox 1440 x 900
מערכת הפעלה (S):
Vista
Old 1 ינואר 2008, 15:44
חבר קבוצת

Default שדה הקרב 2 בעיות

החברים שלי הוא שדה הקרב. התקנתי את זה דרך התקנתי אותה ומתי מידע קל לראות מה נכשל, מערכת ההפעלה אמר להיכשל, אבל אז האם את שלי, ושלי עובד. אז נתתי לו את שדה הקרב כדי לראות אם הוא עובד על המערכת שלו, אבל הוא עשה את אותו הדבר
אני חושב שזה עשוי להיות כרטיס הווידאו, חולה לקבל את סוג כרטיס כדי לראות בפועל, כי אני חושב שזה הבעיה היחידה.
אביא לראש yas
Old 18 יוני 2009, 16:59
קבוצת חברות חדשות

Default שדה הקרב 2 בעיות

נסה הסרת המשחק שוב אבל זה הזמן לעלות את ג ': כונן ולחפש את התיקיה תחת תוכניות (EA: battlefield2) ולוודא את הכל נמחק dont להציל משהו, כי לאחר שהוא והפעלה EA יהיה automaticly DL הפרופיל שלך כאשר אתה נסה להיכנס כי ותן לי לדעת גם לוודא שכל מנהלי ההתקנים שלך נמחק ואתה צריך רק 1 Nvidia או ATI הנהג הנהג בכל פעם. Nvidia נהגים מסיבה כלשהי תהיה arcive על harddrive ולאחר מכן הם יוכלו לעבור ולהרוג את המשחק עם כל ניסיון להפעיל.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שדה הקרב 2 dodgyant PC & קונסולת משחקים 2 18 יוני 2009 16:45
שדה הקרב 2 למה זה לא עובד? SgtBillcoJD PC & קונסולת משחקים 2 18 יוני 2009 16:40
שדה הקרב 2 אינו פועל - בעיה מסך שחור elvin PC & קונסולת משחקים 2 18 יוני 2009 16:30
בעיות בעיה בעיות. oobrokensilence כוננים & נשלפת 3 11th פברואר 2008 08:08
Grrrr! שדה הקרב 2142 probs shroomo PC & קונסולת משחקים 2 ה -30 לאפריל 2007 16:12
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.