![]() |
|
| |||
| |||
| שדה הקרב 2 מותקן בסדר .. המשחק instals בסדר ... אבל כאשר אני מנסה לשחק את המשחק, את שדה הקרב 2 פופ מגיע למעלה למעלה, הולך על מסך שחור, ו-Windows pop up אומר, Windows נתקל בבעיות של תוכנית זו צריכה לסגור, לאחר מכן ל כרטיסיות על זה, Debug או לסגור ... לא עובד. ניסיתי את כל זה הולך בערך הנכסים וכן קביעת רמות הרשאה, אבל זה doesn't עבודה .. ניסיתי הכל, גם להתקין את התיקונים, ועל אותו מחדש שוב ושוב. אנא עזור! יש לי את מערכת Windows Vista 32 סיביות, וכן את מערכת עונה היטב מעל המשחק requirnments!! |
|
| |||
| |||
| מה כרטיס המסך שלך? ודא שאתה עונה על כרטיס הווידאו Pixel Shader גירסה ואם כן, ודא שיש לך את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר עבורו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש לכם הכרטיסייה פרטים להגיד לך מה הבעיה?
|
| |||
| |||
| החברים שלי הוא שדה הקרב. התקנתי את זה דרך התקנתי אותה ומתי מידע קל לראות מה נכשל, מערכת ההפעלה אמר להיכשל, אבל אז האם את שלי, ושלי עובד. אז נתתי לו את שדה הקרב כדי לראות אם הוא עובד על המערכת שלו, אבל הוא עשה את אותו הדבר אני חושב שזה עשוי להיות כרטיס הווידאו, חולה לקבל את סוג כרטיס כדי לראות בפועל, כי אני חושב שזה הבעיה היחידה. אביא לראש yas |
|
| |||
| |||
| נסה הסרת המשחק שוב אבל זה הזמן לעלות את ג ': כונן ולחפש את התיקיה תחת תוכניות (EA: battlefield2) ולוודא את הכל נמחק dont להציל משהו, כי לאחר שהוא והפעלה EA יהיה automaticly DL הפרופיל שלך כאשר אתה נסה להיכנס כי ותן לי לדעת גם לוודא שכל מנהלי ההתקנים שלך נמחק ואתה צריך רק 1 Nvidia או ATI הנהג הנהג בכל פעם. Nvidia נהגים מסיבה כלשהי תהיה arcive על harddrive ולאחר מכן הם יוכלו לעבור ולהרוג את המשחק עם כל ניסיון להפעיל. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שדה הקרב 2 | dodgyant | PC & קונסולת משחקים | 2 | 18 יוני 2009 16:45 |
| שדה הקרב 2 למה זה לא עובד? | SgtBillcoJD | PC & קונסולת משחקים | 2 | 18 יוני 2009 16:40 |
| שדה הקרב 2 אינו פועל - בעיה מסך שחור | elvin | PC & קונסולת משחקים | 2 | 18 יוני 2009 16:30 |
| בעיות בעיה בעיות. | oobrokensilence | כוננים & נשלפת | 3 | 11th פברואר 2008 08:08 |
| Grrrr! שדה הקרב 2142 probs | shroomo | PC & קונסולת משחקים | 2 | ה -30 לאפריל 2007 16:12 |
| שרשרת כלים | |
| |