![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| įrengtas Battlefield 2 Gerai .. žaidimas instals bauda ... Bet kai aš pabandyti paleisti žaidimą, Battlefield 2 Iššokantis langas pasirodo, eina juodas ekranas, ir pop-up langų sako, langai Iškilo problemų ir ši programa turi būti uždaryta, tada į skirtukų apie tai, derinimo arba netoli ... nei darbo. Aš bandė visa tai apie ketinate savybės ir nustatymo privilegija lygiai, bet ji neveikia, .. Aš išbandžiau viską, net ir diegdami lopai, ir įdiegti ją vėl ir vėl. Please help!! Mano sistema Windows Vista 32 bitų, ir mano sistema atitinka gerokai viršija žaidimas requirnments! |
|
| |||
| |||
| Kokia jūsų vaizdo plokštė? Įsitikinkite, kad turite vaizdo plokštė atitinka Pixel Shader versija ir jei jis, įsitikinkite, kad turite naujausias tvarkykles jam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite skirtuką Išsamiau papasakoti apie problemą?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| tai mano draugai bijo. Instaliavau, kaip aš jį įdiegtų ir kada informaciją, kad būtų lengva pamatyti, kas nepavyko, operacinės sistemos sakė nepavyks, tačiau tai nėra mano, ir mano darbų. Tada aš jam mano bijau, ar jis dirba savo sistemoje, bet tai padaryti tą patį Manau, kad tai gali būti vaizdo plokštės, blogai gauti kortelės tipą iš tikrųjų matyti, nes manau, kad tai vienintelė problema. Il grįžti į Yas |
|
| |||
| |||
| pabandykite pašalinti žaidimą iš naujo, tačiau šiuo metu patenka į disko C: ir ieškoti pagal programas (EA: battlefield2) aplanką ir įsitikinkite, kad jos visus ištrintus Dont Save nieko, nes kai ji bus įsteigta ir veiks EA automaticly DL savo profilį, kai prisijungti pabandyti, kad ir let me know pat įsitikinkite, kad visi Jūsų vairuotojai yra išbraukiamas, o turite tik 1 tvarkyklė NVIDIA ar ATI tvarkyklės vienu metu. NVIDIA tvarkykles dėl kokių nors priežasčių bus arcive jūsų kietajame diske ir tada jie bus kryžius ir nužudyti savo žaidimą kaskart bando žaisti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Battlefield 2 | dodgyant | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Birželis 18, 2009 16:45 |
| Battlefield 2 Kodėl neveikia? | SgtBillcoJD | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Birželis 18, 2009 16:40 |
| Battlefield 2 neveikia - juodas ekranas problema | Elvin | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Birželis 18, 2009 16:30 |
| Problemos problemą. | oobrokensilence | Drives & Removable Media | 3 | 11 vasaris 2008 08:08 |
| Grrrr! Battlefield 2142 probs | shroomo | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Balandis 30, 2007 16:12 |
| Temos įrankiai | |
| |