![]() |
|
| |||
| |||
| uzstādītas Battlefield 2 ok .. spēli instals naudas ... Bet, kad mēģinu un spēlēt spēles, Battlefield 2 pop up nāk uz augšu, iet uz melnā ekrāna, un logi pop up saka, logi ir radušās problēmas, un šī programma ir tuvu, tad uz cilnes par to, debug vai tuvu ... nestrādā. i ir mēģinājuši viss par notiekošo īpašumiem un nosakot privilēģiju līmeņus, bet tas doesn't darbu .. esmu mēģinājis visu, pat uzstādīt ielāpus, un pārinstalēt to atkal un atkal. Please help!! mana sistēma ir windows vista 32 bit, un mana sistēma atbilst arī iepriekš spēli requirnments! |
|
| |||
| |||
| Kāds ir jūsu video karte? Pārliecinieties, ka jūsu video karte atbilst pixel shader versiju un ja tas tā ir, pārliecinieties, ka Jums ir jaunākās vadītājiem par to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums ir informācija cilni, lai pastāstītu jums par problēmu?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| tas ir mans draugiem karalaukā. Es uzstādītas tā, kā es uzstādītas, un, kad vienkārši info, lai redzētu, kas ir cietuši neveiksmi, operētājsistēmas minētais nedarbojas, bet tā nav manējā, un mīnu darbi. Tad es viņam deva mana kaujas lauka, lai redzētu, vai tas darbojas uz savu sistēmu, bet to izdarīt pats Es domāju, ka tas varētu būt videokartes, ill get kartes veids, lai faktiski redzēt, jo es domāju, ka ir vienīgā problēma. il get back to YAS |
|
| |||
| |||
| mēģiniet atinstalēt spēli no jauna, bet šoreiz nokļūt savā C: disku un meklēt mapes programmas (EA: battlefield2) un pārliecinieties, ka tās visus izdzēstos dont glābt neko, jo, tiklīdz tā ir izveidota un darbojas EA automaticly DL savu profilu, kad esat Sign in mēģināt to un ļaujiet man zināt arī jāpārliecinās, ka visas jūsu draiveri ir svītrots, un jums ir tikai 1 nvidia vadītāja vai Ati vadītājam laikā. Nvidia draiveri kādu iemeslu dēļ būs arcive jūsu Harddrive un tad tās šķērsot un nogalināt savu spēli everytime jūs mēģināt spēlēt. |
![]() |
|
| Bookmarks |