![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| instalat Battlefield 2 ok .. jocul instals bine ... Dar când am încerca şi să se joace de joc, câmpul de luptă de tip pop 2 până vine, se duce la ecranul negru, şi o ferestre pop up spune, ferestre a întâlnit o probleme, iar acest program se va închide, iar apoi pentru a file on it, depanare sau aproape ... nici locul de muncă. Am încercat totul despre o să proprietăţi şi de stabilire a nivelurilor de privilegii, dar el doesnt work .. Am încercat totul, chiar şi instalarea de patch-uri, şi reinstalarea este de multe ori. Te rog, ajută! mi-a sistemului Windows Vista 32 bit, si pe sistemul meu se intalneste cu mult peste jocul requirnments!! |
|
| |||
| |||
| Ce e placa video? Asiguraţi-vă că aţi video card îndeplineşte Pixel Shader versiune şi în cazul în care acesta nu, asiguraţi-vă că aveţi cele mai recente drivere pentru el. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai detalii fila sa-ti spun despre problema?
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| prietenii mei, este câmp de luptă. Am instalat-o la fel Am instalat-o şi când să uşor informaţii pentru a vedea ce nu a reuşit, cu sistem de operare a spus nu, dar acest lucru nu a mea, a mea şi de lucrări. Eu i-am dat apoi mi câmp de luptă, pentru a vedea dacă funcţionează din sistem, dar este făcut acelaşi lucru Cred că ar putea fi de video card, bolnav ajunge la tipul de card de fapt, a se vedea, pentru că eu cred că este singura problemă. sa ma intorc la yas |
|
| |||
| |||
| încercaţi dezinstalarea de joc din nou, dar de data asta a lua în C: unitate şi căutaţi folderul în programe (EA: battlefield2) şi asiguraţi-vă că sa şters toate dont salva nimic, pentru că o dată ce este sus şi să fie difuzate EA va automat DL profilul dvs., atunci când conectaţi-vă că încerc să-mi spuneţi şi de asemenea, asiguraţi-vă că toate driver-ele dvs. sunt şterse şi ai doar 1 nvidia driver sau Ati şofer la un moment dat. Nvidia drivere dintr-un motiv va arcive pe harddrive şi apoi le va trece şi ucide joc de fiecare dată când încercaţi să redaţi. |
![]() |
|
| Marcaje |