![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| inštalované bojisku 2 ok .. hra instals pokuty ... Ale keď som sa pokúsila hrať hru, na bojisku 2 pop až príde, je na čiernej obrazovke a na Windows pop až hovorí, okná došlo k problémom, a tento program je potrebné ho ukončiť, potom sa záložkami na to, ladenie alebo v blízkosti ... ani práce. som sa pokúsil celú vec asi bude vlastnosti a nastavenie úrovne výsada, ale doesnt práca .. som sa pokúsil všetko, dokonca aj inštaláciu záplat, a znovu ju znovu a znovu. prosím pomôžte! môj systém Windows Vista 32 bit a moje systém spĺňa aj vyššie hru requirnments! |
|
| |||
| |||
| Čo je grafická karta? Uistite sa, že grafická karta spĺňa pixel shader verzie a ak áno, uistite sa, že máte najnovšie ovládače pre ňu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte kartu Podrobnosti povedať o probléme?
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| to je moje priateľov bojisko. Nainstaloval som to, je aj spôsob, ako a kedy sa ľahko info aby videli, čo sa nepodarilo, povedal operačný systém nepodarí, ale tak to moje, a moje práce. I tak mu môj bojisku a zistiť, či to funguje na systéme, ale urobiť to isté Myslím, že by sa mohlo jednať o grafickú kartu, chorí si typ karty, aby skutočne vidieť, pretože si myslím, že je jediný problém. Dostanem späť na yas |
|
| |||
| |||
| skúste odinštalovať hru znova, ale tento čas dostať sa do vášho C: disku a vyhľadajte priečinok, v rámci programov (EA: battlefield2) a uistite sa, že všetky jeho smazané dont zachrániť nič, pretože akonáhle sa hore a beží EA bude automaticky DL vášho profilu, ak ste prihlásiť skúsiť a dajte mi vedieť tiež ubezpečiť, že všetky vaše ovládače sú odstránené a vy len 1 nvidia ovládače alebo Ati ovládače naraz. Nvidia ovládače z nejakého dôvodu bude arcive na vašom disku, a potom prejde a zabiť svoje hry vždy, keď sa pokúsite hrať. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Battlefield 2 | dodgyant | PC a herné konzoly | 2 | 18. júna 2009 16:45 |
| Battlefield 2 Prečo je to nefunguje? | SgtBillcoJD | PC a herné konzoly | 2 | 18. júna 2009 16:40 |
| Battlefield 2 nefunguje - čierna obrazovka problém | Elvin | PC a herné konzoly | 2 | 18. júna 2009 16:30 |
| Problémy problém problémov. | oobrokensilence | Drives & Removable Media | 3 | 11. februára 2008 08:08 |
| Grrrr! Battlefield 2142 probs | shroomo | PC a herné konzoly | 2 | 30. apríla 2007 16:12 |
| Thread Tools | |
| |