мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Бојиа̨ту 2 проблеми

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. Нов 2007, 15:24
Мембер Гроуп

инсталиран бојиа̨ту 2 ок .. игра инсталс фино ... Ипак нашто ЈА пробати и играти игре, боји 2 поскочити догодити се сеттле, иде на црном екрану, и један поп-уп прозора, каже, прозори наишао је на проблеме и овај програм треба да се затвори, онда се табулаторима на њој, дебуг или у непосредној близини ... ни рад. Покушао сам целу ствар око одласка на својства и постављање привилегија нивоима, али се посао .. Покушао сам све, чак и инсталације закрпе, и поново инсталирајте га увек изнова.
угодити помоћ!
мој систем је Уиндоуси видик 32 залогај, и мој систем задовољава и изнад игре рекуирнментс!
Old 1. Мар 2008, 00:42
Нови члан групе

Ухат'с ыоур видео картицу? Проверите да ли задовољава видео картицу пиксел схадер верзија, и ако он не, проверите да ли имате најновије дривер за њега.
Old 1. Мар 2008, 07:21
Донаторска Група

Имате ли детаилс таб вам рећи да о проблему?

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 1. Мар 2008, 15:44
Мембер Гроуп

то је моје пријатеље бојишту. Инсталира сам га пут инсталира сам га и кад се информација лако видјети што је пропала, оперативни систем, рекао је фаил, али зато се мој, и моје радове. И онда му мој бојиа̨ту видети ако то утврде на његов систем, али је учинио исту ствар
Мислим да би то могло да буде видео цард, илл гет врсти картице то заиста видети, јер мислим да је једини проблем.
ил се вратити на ыас
Old 18. јуни 2009, 16:59
Нови члан групе

уклоните инсталацију комплета алатки игру поново али овај пут ући у Ц: диск и потражите фасциклу под програми (ЕА: баттлефиелд2) и проверите његова донт избрисани сви сте ништа, јер једном када је горе и трчање ЕА ће аутоматски ДЛ свој профил када пријавите се покушати да се и јавите ми се побрините да све своје дривер су избрисане и имате само 1 ати или НВИДИА дривер возач одједном. НВИДИА драјвера за неки разлог бит арциве на твој харддриве и тада ће крст и убити ваш игра све те покушати играти.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц