![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| инсталиран бојиа̨ту 2 ок .. игра инсталс фино ... Ипак нашто ЈА пробати и играти игре, боји 2 поскочити догодити се сеттле, иде на црном екрану, и један поп-уп прозора, каже, прозори наишао је на проблеме и овај програм треба да се затвори, онда се табулаторима на њој, дебуг или у непосредној близини ... ни рад. Покушао сам целу ствар око одласка на својства и постављање привилегија нивоима, али се посао .. Покушао сам све, чак и инсталације закрпе, и поново инсталирајте га увек изнова. угодити помоћ! мој систем је Уиндоуси видик 32 залогај, и мој систем задовољава и изнад игре рекуирнментс! |
|
| |||
| |||
| Ухат'с ыоур видео картицу? Проверите да ли задовољава видео картицу пиксел схадер верзија, и ако он не, проверите да ли имате најновије дривер за њега. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли детаилс таб вам рећи да о проблему?
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| то је моје пријатеље бојишту. Инсталира сам га пут инсталира сам га и кад се информација лако видјети што је пропала, оперативни систем, рекао је фаил, али зато се мој, и моје радове. И онда му мој бојиа̨ту видети ако то утврде на његов систем, али је учинио исту ствар Мислим да би то могло да буде видео цард, илл гет врсти картице то заиста видети, јер мислим да је једини проблем. ил се вратити на ыас |
|
| |||
| |||
| уклоните инсталацију комплета алатки игру поново али овај пут ући у Ц: диск и потражите фасциклу под програми (ЕА: баттлефиелд2) и проверите његова донт избрисани сви сте ништа, јер једном када је горе и трчање ЕА ће аутоматски ДЛ свој профил када пријавите се покушати да се и јавите ми се побрините да све своје дривер су избрисане и имате само 1 ати или НВИДИА дривер возач одједном. НВИДИА драјвера за неки разлог бит арциве на твој харддриве и тада ће крст и убити ваш игра све те покушати играти. |