![]() |
|
| |||
| |||
| savaş oyunu instals güzel .. 2 tamam yüklü ... Ama denemek ve oyun, savaş 2 çıkagelmek oynamak kadar gelen siyah ekran ve gider bir pencereleri söyledi pop, pencereler ve bir sorunla karşılaşmadım, bu programı kapatmak için, sonra sekmelere üzerine, hata ayıklama ihtiyacı ya da yakın ... ne iş. i, ama doesnt iş .. özellikleri olacak ve yetki seviyeleri ayarı hakkında herşeyi denedi i, hatta yamaları yükleyerek, her şeyi denedim ve zaman ve zaman tekrar yeniden yükleme. lütfen yardım! benim sistem 32 bit, sistem ve oyun requirnments oldukça üzerinde toplanır Windows Vista var! |
|
| |||
| |||
| Senin ekran kartı nedir? Tabii ki ekran kartı ve Pixel Shader versiyonu karşıladığı takdirde, bunun için en son sürücüleri olduğundan emin olun edin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu sorunla ilgili olarak size bilgi vermek bir Detaylar sekmesi var?
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| benim arkadaş savaştır. Bunu ben ve yüklü zaman kolay bilgi için başarısız olduğunu görmek için şekilde yüklediyseniz, işletim sistemi başarısız olursa, ancak bu benim vermez ve benim çalışıyor. Sonra ona eğer kendi sisteminde çalışıyor görmek için savaş verdi, ancak aynı şey yapıldı çünkü bu tek sorun olduğunu düşünüyorum i ekran kartı, hasta olabilir kartın gerçekten görmek için türü almak, düşünmek. Yas geri gitmek olacak |
|
| |||
| |||
| tekrar oyun kaldırma ama bu sefer C girmek: sürücü ve programları (EA: battlefield2) altında klasör arayın ve emin olan tüm silinmiş dont şey kaydetmek olun, çünkü bir kere ve bir EA automaticly Profil DL olacak çalışan zaman giriş ve beni de tüm sürücüleri silinir ve bir anda 1 NVIDIA sürücüsü veya Ati sürücüsü olduğundan emin olun bildirin deneyin. Kendi diski ve ardından arcive olacak bu çapraz ve size oynamaya çalıştığınızda oyun her öldürmek bir nedenle Nvidia sürücüleri. |
![]() |
|
| Bookmarks |