менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Battlefield 2 проблеми

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 грудня 2007, 15:24
Член групи

встановлений Battlefield 2 ОК .. тонка гра instals ... Але коли я намагаюся і гру, поле бою 2 спливаюче з'являється, йде на чорний екран, а також спливаючі вікна говорить, Windows виявлена проблема, і ця програма буде закрита, а потім на вкладці це, налагодження або закрити ... ні роботи. Я спробував все це про поїздку до властивостей і налаштування рівня привілеїв, але це оленяча шкіра робота .. Я пробував все, навіть установка патчів і встановити його знову і знову.
Будь ласка, допоможіть!!
Моя система Windows Vista 32 біт, і моя система відповідає також над грою requirnments!
Old 1 січня 2008, 00:42
Нові члени групи

Що ваша відеокарта? Переконайтеся, що відеокарта відповідає піксель версії шейдерів і якщо так, то переконайтеся, що встановлені останні версії драйверів для неї.
Old 1 січня 2008, 07:21
Донор групи

У вас є вкладка докладніше розповісти вам про цю проблему?

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 1 січня 2008, 15:44
Член групи

Це моя друзі бою. Я встановив так, як я встановив його, а коли інформація Легко бачити, що не вдалося, то операційна система сказав Fail, але так чи моя, і моїх робіт. Тоді я дав йому поле бою, щоб побачити, якщо він працює по своїй системі, але він зробив те ж саме
Я думаю, це може бути відео карта, жорстоке отримати тип карти, насправді бачити, тому що я думаю, що це єдина проблема.
IL повернутися до Яс
Old 18 червня 2009, 16:59
Нові члени групи

спробуйте видалити гру знову, але цього разу потрапити в ваш диск С: і знайдіть папку під програми (EA: Battlefield2) і переконайтеся, що всі вилучені своєї Dont зберегти все тому, що одного разу він запущений і працює Е.А. буде автоматично DL вашому профілі, коли ви спробуйте увійти в систему, що і дайте мені знати також переконатися, що всі драйвери будуть вилучені, а у вас тільки 1 драйверів NVIDIA або ATI Driver одночасно. Драйвери NVIDIA для якої-небудь причини буде arcive на жорсткому диску, а потім вони перейдуть і вбивати гру кожного разу при спробі відтворення.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.