![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| встановлений Battlefield 2 ОК .. тонка гра instals ... Але коли я намагаюся і гру, поле бою 2 спливаюче з'являється, йде на чорний екран, а також спливаючі вікна говорить, Windows виявлена проблема, і ця програма буде закрита, а потім на вкладці це, налагодження або закрити ... ні роботи. Я спробував все це про поїздку до властивостей і налаштування рівня привілеїв, але це оленяча шкіра робота .. Я пробував все, навіть установка патчів і встановити його знову і знову. Будь ласка, допоможіть!! Моя система Windows Vista 32 біт, і моя система відповідає також над грою requirnments! |
|
| |||
| |||
| Що ваша відеокарта? Переконайтеся, що відеокарта відповідає піксель версії шейдерів і якщо так, то переконайтеся, що встановлені останні версії драйверів для неї. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є вкладка докладніше розповісти вам про цю проблему?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Це моя друзі бою. Я встановив так, як я встановив його, а коли інформація Легко бачити, що не вдалося, то операційна система сказав Fail, але так чи моя, і моїх робіт. Тоді я дав йому поле бою, щоб побачити, якщо він працює по своїй системі, але він зробив те ж саме Я думаю, це може бути відео карта, жорстоке отримати тип карти, насправді бачити, тому що я думаю, що це єдина проблема. IL повернутися до Яс |
|
| |||
| |||
| спробуйте видалити гру знову, але цього разу потрапити в ваш диск С: і знайдіть папку під програми (EA: Battlefield2) і переконайтеся, що всі вилучені своєї Dont зберегти все тому, що одного разу він запущений і працює Е.А. буде автоматично DL вашому профілі, коли ви спробуйте увійти в систему, що і дайте мені знати також переконатися, що всі драйвери будуть вилучені, а у вас тільки 1 драйверів NVIDIA або ATI Driver одночасно. Драйвери NVIDIA для якої-небудь причини буде arcive на жорсткому диску, а потім вони перейдуть і вбивати гру кожного разу при спробі відтворення. |