![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Имате нужда от помощ преди да разбивам си компютър, за да бита са просто обновен до спецификационен да тече BF2 имаш 1.8Ghz CPU, 1 GB овен, NVIDIA 256MB графични карти в спецификационен requierments на книгата. Какво се случва да заредите играта до 1-ви диск работи добре натоварване актуализации още OK после Специални сили и всичко, което се е Грешка изпрати съобщение до Microsoft. Опитах товарене и двете diske тогава поправка тогава същото. Loaded 1 диск работи добре, но не можете да заредите всички сървъри получават само 13, когато ми стане помощник 200 странно. вижте къде съм идват. Всякакви идеи ще бъде страхотно, освен от нова система, да не получи пари. Едно нещо, което са забелязали Bf1942 не деинсталирате право и е оставил много глупости на системата как да се отървем опитвали товарене диск, но признава всички на компютъра и все още приучавам деинсталиране . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте се само на няколко сървъри му, защото не са инсталирани най-новите пластир Отидете на ЗЕ сайт, за да изтеглите последната кръпка пакет, който ще ви отведе точно до дата за деинсталиране, отидете в контролния панел> добавяне и премахване за лесно деинсталирането
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| 1. Отидете в C: шофиране. 2. Намерете вашата програма папка. 3. Намери EA папка. 4. Изтрийте Специални сили папка. 5.Reinstall разширяването. Трябва да се оправи след това. Това беше happing за мен и това ми отне завинаги да разберете, че деинсталирате от контролния panal не винаги се премахне цялата преписка. Така че всеки да се опита да инсталира разширение ще ритник ме и направи същия номер за мен ... Това ме накара да болна. ... но опитайте че той трябва да работи, ако тя doent Im не сте сигурни какво да направя, освен преинсталиране на цялата игра. и да изтриете цялата папка BF2 и DONT притеснявайте за вашите запаметени напредък EA ще го поставите обратно като пистолети и класира.Мир! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят монитор е работа и моя кула е работа, но не заедно | nickny | Общи Хардуер Чат | 7 | 22 Юли 2009 14:26 |
| Бойно поле 2 проблеми | джунглата-bhoy | PC & конзолата Gaming | 4 | 18 Юни 2009 16:59 |
| Бойно поле 2 | dodgyant | PC & конзолата Gaming | 2 | 18 Юни 2009 16:45 |
| Бойно поле 2, не се изпълнява - черен екран проблем | Елвин | PC & конзолата Gaming | 2 | 18 Юни 2009 16:30 |
| Grrrr! Бойно поле 2142 probs | shroomo | PC & конзолата Gaming | 2 | 30 април 2007 16:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |