menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Battlefield 2 Proč je to nefunguje?

Reply

Thread Nástroje
Old 29 leden 2008, 16:02
Člen Skupina

Default Battlefield 2 Proč je to nefunguje?

Nazdar,
Potřebují pomoc dříve, než jsem rozbít můj počítač na drobnosti, které právě aktualizován na spec spustit BF2 dostal 1.8GHz procesor, 1 GB RAM, grafická karta NVIDIA 256megabajt ve spec Požadavky na knihu. Co se děje jsem nahrát hru do 1. disk funguje zatížení aktualizace stále ok pak kladen zvláštní síly a všechny jsem si je poslat Chybová zpráva společnosti Microsoft. Souzen nakládku jak diske pak záplatování pak stejný. Nabito 1. disk funguje, ale není schopen načíst všechny servery jen dostanete 13, kde jako můj kámoš dostane 200 odd. vidět, kde jsem pochází. Jakékoliv myšlenky by byla skvělá, kromě nového systému nedostal peníze. Jednu věc jsem si všiml, Bf1942 nebyla odinstalovat právo a opustil hodně kecy o tom, jak do systému zbavit se pokusil ložné disk ale je si vědom všech na počítači a ještě zvyklý odinstalovat.
Old 29 leden 2008, 16:26
Dárce Skupina

Pokud jste získali jen několik serverů, protože její nemáte nainstalovány nejnovější opravy

přejít na EA stránce stáhnout nejnovější oprava svazku, který bude mít po ruce aktuální

odinstalovat, jděte na Ovládací panely> Přidat nebo odebrat součásti pro snadnou odinstalaci

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 18. června 2009, 16:40
Nový člen skupiny

1. Jděte do C: disk.
2. Najděte si svůj program složku.
3. Najít EA složku.
4. Odstraňte speciálních sil složku.
5.Reinstall expanzi.
Ty by měly být pokuta za to. To bylo pro mě happing a trvalo mi navždy, abyste zjistili, že odinstalací z kontrolní panal není vždy odstranit celý soubor. Takže kdykoliv jsem se pokusil nainstalovat rozšíření by mě kop a to, že stejné číslo ... Je mi ze mě špatně. ... ale zkuste to, že by mělo fungovat, pokud jej doent im Nevíte, co dělat kromě přeinstalovali celý zápas. a smazat celou složku BF2 a dont bát uložených pokrok EA bude to zpátky, jako jsou zbraně a hodnosti.
Klid!
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.