![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Χρειάζεστε βοήθεια πριν SMASH υπολογιστή μου για να δυφία μόλις αναβαθμιστεί στο spec να τρέχει BF2 έχεις 1.8GHz CPU, 1 GB RAM, κάρτα γραφικών NVIDIA 256MB στο spec requierments του βιβλίου. Τι συμβαίνει Ι φορτίο το παιχνίδι μέχρι 1ης δίσκου έργων πρόστιμο φορτίο ενημερώσεις ακόμη ok τότε που Ειδικές Δυνάμεις για να πάρω και όλα είναι να στείλετε μήνυμα σφάλματος στη Microsoft. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια φόρτωση δύο diske ενημέρωσης κώδικα, τότε ίδια. Έμφορτα τον 1ο δίσκο έργων πρόστιμο αλλά δεν είναι σε θέση να φορτώσετε όλα διακομιστές πάρετε μόνο 13, όταν μου παίρνει 200 mate παράξενο. Έχω δει πού προέρχονται από. Τυχόν ιδέες θα είναι μεγάλη, εκτός από ένα νέο σύστημα δεν έχεις τα χρήματα. Ένα πράγμα έχω παρατηρήσει Bf1942 δεν απεγκαταστήσετε δικαίωμα και έχει αφήσει πολύ χάλια για το σύστημα, πώς να απαλλαγούμε προσπάθησε φόρτωσης δίσκου αλλά αναγνωρίζει όλα τα σχετικά με υπολογιστή και ακόμη wont uninstall . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αν είναι μόνο να λίγα διακομιστές της διότι δεν έχετε εγκαταστήσει το πιο πρόσφατο εμπλάστρου πηγαίνετε στην ΕΑ site για να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση κώδικα δέσμης που θα σας φέρει μέχρι την ημερομηνία για να καταργήσετε την εγκατάσταση, πηγαίνετε στο control panel> προσθήκη και αφαίρεση για εύκολη απεγκατάσταση
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| 1. Μετάβαση στο C: drive. 2. Βρείτε το φάκελο του προγράμματος. 3. Βρείτε EA φάκελο. 4. Διαγράψτε το φάκελο Ειδικές Δυνάμεις. 5.Reinstall την επέκταση. Θα πρέπει να συγκεκριμενοποιηθεί μετά από αυτό. Αυτό ήταν happing μου και μου πήρε για πάντα για να μάθετε ότι την απεγκατάσταση από τον έλεγχο δεν panal πάντα αφαίρεση ολόκληρου του φακέλου. Έτσι, κάθε Προσπάθησα να εγκαταστήσετε την επέκταση αυτή θα δώσει ώθηση και να μου κάνουν την ίδια σειρά μου ... Θα μου άρρωστα. ... αλλά ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε εργασίες εάν doent im δεν είστε σίγουροι για το τι να κάνουμε, εκτός από την επανεγκατάσταση όλο το παιχνίδι. και να διαγράψετε ολόκληρο το φάκελο και BF2 dont ανησυχούν για την πρόοδο σας αποθηκεύεται EA θα τοποθετήσει πίσω σαν όπλα και βαθμού.Ειρήνη! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η οθόνη είναι εργάσιμη και εργάζεται πύργο μου, αλλά δεν μαζί | nickny | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 22 Ιουλ 2009 14:26 |
| Battlefield 2 προβλήματα | ζούγκλα-bhoy | PC & Console Gaming | 4 | 18 Ιουν 2009 16:59 |
| Battlefield 2 | dodgyant | PC & Console Gaming | 2 | 18 Ιουν 2009 16:45 |
| Battlefield 2 δεν εκτελείται - Μαύρη οθόνη πρόβλημα | Elvin | PC & Console Gaming | 2 | 18 Ιουν 2009 16:30 |
| Grrrr! Battlefield 2142 probs | shroomo | PC & Console Gaming | 2 | 30 Απρ 2007 16:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |