![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Trebate pomoć prije nego što sam naletjeti na moj računalo bitova imaju samo nadograđuje na spec. za pokretanje BF2 dobio 1.8Ghz procesor, 1 GB ram, NVIDIA 256MB grafičke kartice u spec. requierments o knjizi. Što se događa sam učitati igru gore 1. disk utvrde prekid učitavanja ažuriranja još ok onda stavi i specijalne snage na svim dobivam Greška je poslati poruku na Microsoft. Loading pokušao oba diske zatim patch-anje onda isto. 1. učitava disk radi u redu, ali ne u mogućnosti to učitavanje svim serverima samo 13 gdje je moja drugarica dobiva 200 neparan. vidi gdje sam ja dolazim iz. Bilo koji ideja bi bilo sjajno osim novog sustava nije dobio novac. Jedna stvar sam primijetio Bf1942 nisu deinstalirali desno i lijevo ima mnogo sranje na sustav kako otarasiti pokušao učitava disk ali priznaje sve na računalu, a još uvijek ima običaj deinstalirati . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste samo dobivanje nekoliko svojih poslužitelja, jer niste instalirali najnoviju zakrpu idite na stranicu za preuzimanje EA najnoviji patch bala koji će Vas dovesti pravo do datuma radi deinstalacije programa, idite na Control Panel> Add i ukloniti za lakši deinstaliranju
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| 1. Idi na C: voziti. 2. Pronađite svoj program folder. 3. EA Pronađite mapu. 4. Brisanje specijalnih snaga mapu. 5.Reinstall ekspanziju. Trebali bi biti u redu nakon toga. To je bilo happing na mene i to mi je zauvijek da saznate da deinstaliranju iz kontrolne panal nije uvijek ukloniti cijelu datoteku. Dakle sve sam pokušao instalirati ekspanziju kick to bi me i učini da se isti broj za mene ... To me bolesna. ... ali pokušajte da to treba da rade ako im doent ne znam što da radimo osim ponovnom instaliranju cijelu igru. i izbrisati cijele BF2 mapu i ne brinite o napretku spremljenih EA će se vratiti kao što je to oružje i rang.Mir! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj monitor radi i moje kule radi, ali ne zajedno | nickny | General Hardware Chat | 7 | 22. srpnja 2009 14:26 |
| Bojiątu 2 problemi | džungla-bhoy | PC & konzole Igre | 4 | 18. lipnja 2009 16:59 |
| Bojiątu 2 | dodgyant | PC & konzole Igre | 2 | 18. lipnja 2009 16:45 |
| 2 bojiątu ne trčanje - Crni ekran problem | elvin | PC & konzole Igre | 2 | 18. lipnja 2009 16:30 |
| Grrrr! Bojištu 2142 probs | shroomo | PC & konzole Igre | 2 | 30. travanj 2007 16:12 |
| Thread Tools | |
| |