kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Battlefield 2 Miért nem működik?

Reply

Téma eszközök
Old Január 29, 2008, 16:02
Csoport tagja

Szia,
Segítségre van szüksége, mielőtt nekicsapódik a számítógépet a bit nemrég felújított, hogy a spec futtatására BF2 van egy 1.8GHz CPU, 1 GB RAM, 256 MB NVIDIA grafikus kártya a spec requierments a könyvet. Mi folyik betölteni a játék akár 1. lemez szerkezet finom terhelés frissítések még az OK gombra, majd fel különleges erők és minden I get hiba üzenetet küld a Microsoftnak. Próbált berakodása két diske majd folt majd ugyanaz. Betöltött az 1. lemezen működik jól, de nem képes betölteni az összes szerverek csak akkor, ha 13 lesz, mint a haverom 200 páratlan. hol vagyok származik. Van ötleted lenne nagyszerű, ha eltekintünk az új rendszer nem megvan a pénz. Az egyik dolog, amit észrevettem BF1942 nem uninstall jobbra és balra sok szar a rendszer hogyan próbált megszabadulni loading lemez, de elismeri, hogy minden számítógépet, és még mindig szokás uninstall.
Old Január 29, 2008, 16:26
Donor Group

Ha csak kevesen tudnak a szerverek, mert nincs telepítve a legújabb patch

menj az EA honlapján letölthető a legújabb patch bundle mely veled naprakész

eltávolítania, látogasson el a Vezérlőpult> hozzáadása és eltávolítása a könnyű eltávolítani

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Június 18 2009, 16:40
Új tag Csoport

1. Menj a C: meghajtón.
2. Keresse meg a program mappát.
3. Find EA mappát.
4. Törölje a Special Forces mappában.
5.Reinstall bővítése.
Tudnia kell, hogy a bírság után. Ez volt happing hozzám, és azt el örökre, hogy megtudja, hogy távolítsa el az ellenőrző panal nem mindig távolítsuk el a teljes fájlt. Tehát mindig megpróbáltam telepíteni a bővülés, hogy engem rúg ki, de ugyanez a szám nekem ... ez nekem beteg. ... de próbálja meg, hogy kell a munkát, ha nem biztos benne, im doent mi a teendő mellett újratelepíteni az egész játékot. és törölje a BF2 egész mappát, és ne aggódjon a mentett haladás EA majd vissza, mint a fegyverek és rangját.
Béke!
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.