![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Segítségre van szüksége, mielőtt nekicsapódik a számítógépet a bit nemrég felújított, hogy a spec futtatására BF2 van egy 1.8GHz CPU, 1 GB RAM, 256 MB NVIDIA grafikus kártya a spec requierments a könyvet. Mi folyik betölteni a játék akár 1. lemez szerkezet finom terhelés frissítések még az OK gombra, majd fel különleges erők és minden I get hiba üzenetet küld a Microsoftnak. Próbált berakodása két diske majd folt majd ugyanaz. Betöltött az 1. lemezen működik jól, de nem képes betölteni az összes szerverek csak akkor, ha 13 lesz, mint a haverom 200 páratlan. hol vagyok származik. Van ötleted lenne nagyszerű, ha eltekintünk az új rendszer nem megvan a pénz. Az egyik dolog, amit észrevettem BF1942 nem uninstall jobbra és balra sok szar a rendszer hogyan próbált megszabadulni loading lemez, de elismeri, hogy minden számítógépet, és még mindig szokás uninstall . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha csak kevesen tudnak a szerverek, mert nincs telepítve a legújabb patch menj az EA honlapján letölthető a legújabb patch bundle mely veled naprakész eltávolítania, látogasson el a Vezérlőpult> hozzáadása és eltávolítása a könnyű eltávolítani
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| 1. Menj a C: meghajtón. 2. Keresse meg a program mappát. 3. Find EA mappát. 4. Törölje a Special Forces mappában. 5.Reinstall bővítése. Tudnia kell, hogy a bírság után. Ez volt happing hozzám, és azt el örökre, hogy megtudja, hogy távolítsa el az ellenőrző panal nem mindig távolítsuk el a teljes fájlt. Tehát mindig megpróbáltam telepíteni a bővülés, hogy engem rúg ki, de ugyanez a szám nekem ... ez nekem beteg. ... de próbálja meg, hogy kell a munkát, ha nem biztos benne, im doent mi a teendő mellett újratelepíteni az egész játékot. és törölje a BF2 egész mappát, és ne aggódjon a mentett haladás EA majd vissza, mint a fegyverek és rangját.Béke! |