![]() |
|
| |||
| |||
| הי, צריך עזרה לפני שאני לרסק את המחשב שלי רק כדי BITS יש בו כדי לשדרג את spec להפעיל BF2 יש 1.8Ghz CPU, 1 GB ראם, כרטיס מסך NVIDIA 256MB של spec requierments של הספר. מה קורה לי לטעון את המשחק עד 1 הדיסק עובד בסדר לטעון עדכונים עדיין אישור מיוחד ולאחר מכן הכניס כוחות וכל מה שאני מקבל הוא שלח הודעת שגיאה ל-Microsoft. שניהם ניסו טוען diske אז תיקון אז אותו. 1 טעון את הדיסק עובד בסדר גמור, אבל לא מצליח לטעון את כל השרתים רק לקבל בו כ 13 חבר שלי מקבל 200 תמוה. לראות לאן אני מגיע. כל הרעיונות יהיה נהדר מלבד מערכת חדשה לא קיבלתי את הכסף. יש לי דבר אחד לא שם לב Bf1942 הזכות להסיר את ההתקנה ואת השאיר הרבה שטויות על המערכת כיצד ניסו להיפטר טוען דיסק אבל מכיר את זה על כל מחשב מבלי להסיר את ההתקנה של הרגל . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה מקבל רק מספר השרתים שלו, כי לא התקנת את התיקון החדש ללכת EA באתר כדי להוריד את התיקון העדכני ביותר עניץ אשר יביא לך הזכות עד תאריך כדי להסיר את ההתקנה, עבור אל לוח הבקרה> להוסיף ולהסיר בקלות עבור הסרת ההתקנה
|
| |||
| |||
| 1. עבור אל שלך C: הכונן. 2. חפש את תיקיית התוכנית. 3. מצא EA התיקייה. 4. מחק את התיקייה כוחות מיוחדים. 5.Reinstall הרחבה. אתה אמור להיות בסדר אחר כך. זה היה לי happing והוא לקח אותי לנצח כדי לגלות את הסרת ההתקנה של בקרת panal אינו תמיד להסיר את כל הקבצים. אז בכל פעם ניסיתי להתקין את ההרחבה זה היה לי לבעוט החוצה ולעשות את אותו מספר לי ... זה גרם לי בחילה. לנסות את זה ... אבל זה אמור לעבוד אם זה doent IM לא בטוח מה לעשות חוץ מזה מחדש את כל המשחק. ומחק את כל התיקייה BF2 ו dont לדאוג הציל את ההתקדמות EA תציב אותו בחזרה כמו אקדחים ולדרג.שלום! |