mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Battlefield 2 Kodėl neveikia?

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 29, 2008, 16:02
Narys

Default Battlefield 2 Kodėl neveikia?

Labas,
Reikia pagalbos, kol aš sutriuškinti savo kompiuterio bitai buvo tiesiog atnaujinti jį spec paleisti BF2 gavome 1.8GHz CPU, 1 GB RAM, 256MB NVIDIA grafikos plokštę į spec requierments knygos. Kas vyksta, galiu atsisiųsti žaidimą 1. diskas puikiai veikia apkrova atnaujinimus dar ok tada įdėti specialiųjų pajėgų ir visas gaunu iš Klaida siųsti žinutę Microsoft. Bandė pakrovimo tiek diske tada pataisyti ten pat. Pakrauti 1. diskas veikia puikiai, bet nepavyko įkelti visų serverių gauti tik 13, kai mano padėjėjas gauna 200 nelyginis. pamatyti, kur aš einu iš. Any ideas Būtų puiku, išskyrus naują sistemą negavote pinigų. Vienas dalykas, aš pastebėjau Bf1942 nebuvo pašalinti teisė ir paliko šūdas sklypas sistema Kaip atsikratyti mėgino įkrovos diską, tačiau ji pripažįsta visus kompiuterių ir iki šiol įprotis ištrinti.
Old Sausis 29, 2008, 16:26
Donorų grupės

Jei norite tik gauti keletą serverių jos, nes nesate įdiegę naujausias patch

Grįžti į EA svetainės atsisiųskite naujausią patch paketas, kuris padės jums tiesiai iki datos

pašalinti, eikite į Valdymo skydas> pridėti ir pašalinti lengvai pašalinti

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Birželis 18, 2009, 16:40
Naujas Narys

1. Eikite į C: diske.
2. Raskite programos aplanką.
3. Rasti EA katalogą.
4. Ištrinti specialiųjų pajėgų katalogo.
5.Reinstall plėtra.
Jūs turite būti baudos ir po to. Tai buvo happing man ir jis paėmė mane amžinai sužinoti, kad pašalinti iš kontrolės panal ne visada pašalinti visą rinkmeną. So everytime I tried to install plėtra ji kick me out, ir tai, kad to paties numerio man ... Jis mane serga. ... bet pabandyti, kad jis turėtų dirbti, jei jis doent im nežinote, ką daryti, be naujo visą žaidimą. ir panaikinti visą BF2 aplanką ir dont worry about išsaugoti pažanga EA jį atgal, kaip ginklai ir rangą.
Taika!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mano monitorius yra darbo ir mano bokšto yra darbo, bet ne kartu nickny General Hardware Chat 7 22 liepa 2009 14:26
Battlefield 2 problemos Jungle-bhoy PC & konsolės Žaidimai 4 Birželis 18, 2009 16:59
Battlefield 2 dodgyant PC & konsolės Žaidimai 2 Birželis 18, 2009 16:45
Battlefield 2 neveikia - juodas ekranas problema Elvin PC & konsolės Žaidimai 2 Birželis 18, 2009 16:30
Grrrr! Battlefield 2142 probs shroomo PC & konsolės Žaidimai 2 Balandis 30, 2007 16:12
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.