![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Vajadzīga palīdzība, pirms es sadauzīt mana datora uz biti ir tikai modernizētas tā, lai spec palaist BF2 got 1.8GHz CPU, 1 GB RAM, NVIDIA 256MB grafikas karti spec requierments par grāmatu. Kas notiek es slodze spēli līdz 1. disku works fine slodze atjauninājumus vēl ok tad ielieciet īpašo spēku un visas man ir Error nosūtīt vēstuli Microsoft. Mēģināja iekraušana gan diske tad lāpīšanu tad pats. Loaded 1. disks works fine, bet nevar ielādēt visiem serveriem, tikai iegūt 13, kur kā mans palīgs saņem 200 nepāra. redzētu, kur es nāku no. Jebkuras idejas būtu lieliski, izņemot jaunās sistēmas nav ieguvuši naudu. Viena lieta, ko es esmu ievērojis Bf1942 nav atinstalēt labi un ir atstājis daudz crap uz sistēmas, kā to vaļā mēģināja iekraušana disks taču tā atzīst visus datora un vēl paradis atinstalēt . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja Jums ir tikai iegūt dažus serverus tā jo jums nav instalēta jaunākā plāksteris doties uz EA vietu, lai lejupielādētu jaunāko patch saišķis, kas jūs aizvedīs līdz pat dienai atinstalēt, ejiet uz Control Panel> pievienot un noņemt, lai viegli atinstalēt
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| 1. Dodieties uz savu C: disku. 2. Atrast jūsu programmas mapi. 3. Atrast EA mape. 4. Svītrot īpašo spēku mapi. 5.Reinstall paplašināšanai. Jums jābūt naudas sodu pēc tā. Tas bija happing man un tas mani aizveda uz visiem laikiem, lai uzzinātu, ka atinstalēt no kontroles panal ne vienmēr noņemt visas lietas. So everytime I mēģināja uzstādīt izplešanās tas kick mani, un darīt to pašu numuru, lai man ... It made me slims. ... bet mēģināt, ka vajadzētu darboties, ja tā doent im nezināt, ko darīt papildus pārinstalēt visu spēli. un izdzēst visu BF2 mapi un dont jāuztraucas par saglabāto progress EA uzliks to atpakaļ, piemēram, ieroči un rank.Miers! |
![]() |
|
| Bookmarks |