![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Potrzebujesz pomocy przed smash mój komputer do bitów to właśnie uaktualnione do spec uruchomić BF2 dostałem 1.8GHz CPU, 1 GB RAM, karta graficzna NVIDIA 256MB w spec requierments z książki. Co się dzieje mogę załadować do gry 1-cia dysku działa obciążenia aktualizacje nadal ok następnie umieścić Special Forces i wszystkie mogę otrzymać jest błąd wysłać wiadomość do firmy Microsoft. Próbowano ładowanie zarówno diske następnie łatanie następnie samo. Loaded 1 dysk działa dobrze, ale nie można załadować wszystkich serwerach tylko 13, gdzie jako oficer dostaje 200 nieparzyste. patrz tam, gdzie Ja jestem z najbliższych. Wszelkie pomysły będą wielkie oprócz nowego systemu nie mam pieniędzy. One thing I zauważyliśmy Bf1942 nie odinstalować prawo i lewo wiele crap systemu jak pozbyć próbował załadunku dysku, ale przyznaje, wszystko na komputer i nadal wont odinstalować . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeśli tylko dostaję kilka swoich serwerów, ponieważ nie masz zainstalowane najnowsze poprawki Idź do EA witrynie, aby pobrać najnowszą łatkę pakiet który przyniesie Ci prawo do daty odinstalować, należy przejść do panelu sterowania> dodaj usuń i łatwego odinstalowywania
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| 1. Przejście na dysku C:. 2. Znajdź swój program folderu. 3. Znajdź EA folderu. 4. Usuń Special Forces folderu. 5.Reinstall ekspansji. Należy grzywny po tym. To było dla mnie happing i wziął mnie na zawsze, aby dowiedzieć się, że odinstalowanie z kontroli panal nie zawsze usunąć cały plik. I tak za każdym razem próbował zainstalować rozszerzenie to kick me out i tego samego numeru do mnie ... To mnie chore. ... ale spróbuj, że powinien działać, jeśli doent im nie wiesz, co robić oprócz ponownej instalacji całej gry. i usunąć cały folder i BF2 dont martwić zapisanych postępu EA umieści go jak broń i rangę.Pokój! |
![]() |
|
| Zakładki |