mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Battlefield 2 De ce este aceasta nu funcţionează?

Reply

Thread Tools
Old 29 ianuarie 2008, 16:02
Grupul de stat

Default Battlefield 2 De ce este aceasta nu funcţionează?

Salut,
Aveţi nevoie de ajutor înainte de a-mi sparge calculatorul meu de biţi pentru a avea doar actualizat la spec. a rula BF2 luat un CPU 1.8GHz, 1 GB RAM, placă grafică NVIDIA 256MB în spec. requierments din carte. Ce se intampla am incarca jocul până 1st disc lucrări bine sarcină actualizări încă ok apoi pune forţelor speciale pe toate şi mă trimite mesaj de eroare este de la Microsoft. Am încercat de încărcare ambele diske apoi patching apoi acelaşi lucru. Loaded 1 disc lucrează bine, dar nu a putut să încarce toate serverele doar în cazul în care obţine 13 ca colega mea devine 200 ciudat. a se vedea în cazul în care voi veni de la. Orice idee ar fi grozav în afară de un sistem nou nu a luat banii. Un singur lucru am observat Bf1942 nu au dreptul de a dezinstala şi a lăsat o mulţime de prostii pe sistem cum a încercat să scap de încărcare de disc, dar recunoaşte toate pe calculator şi încă obiceiul dezinstala.
Old 29 ianuarie 2008, 16:26
Grupul de donator

daca sunt doar câteva servere de achiziţie său pentru că nu aţi instalat cel mai nou plasture

du-te la site-ul de EA pentru a descărca ultima plasture bocceaua care vă va duce până la data de

pentru a dezinstala, du-te la panoul de control> adăuga şi scoate uşor pentru dezinstalarea

Sistemul meu: Al meu

Procesor (e):
AMD Athlon dual core
Plăci de bază:
winfast 6600
Memorie RAM:
3gb
Placă grafică (e):
MSI 8600GT
Placă de sunet:
unele ieftine dx9 5.1
Hard Drive (e):
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Sistem de operare (e):
Vista
Old 18 iunie 2009, 16:40
Noile state Group

1. Du-te la C: drive.
2. Gaseste-ti program dosar.
3. Găsiţi EA dosar.
4. Ştergeţi forţelor speciale dosar.
5.Reinstall de expansiune.
Ar trebui să fie bine dupa aceea. Asta a fost happing la mine şi mi-a luat-o pentru totdeauna pentru a afla care dezinstalarea de la controlul panal nu întotdeauna scoateţi întreg fişier. Deci, de fiecare dată am încercat să instalaţi extinderea ar da afară şi-mi face asta acelaşi număr pentru mine ... Nu m-a făcut rău. ... dar încercaţi că ar trebui să funcţioneze în cazul în care acesta doent chat nu sunt sigur ce să fac în afară de reinstalarea întregului joc. şi şterge întregul dosar şi BF2 dont face griji salvate progrese EA va pune înapoi ca arme şi de rang.
Pace!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.