![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Potrebujú pomoc skôr, než som rozbít môj počítač na drobnosti, ktoré práve aktualizovaný na spec spustiť BF2 dostal 1.8GHz procesor, 1 GB RAM, grafická karta NVIDIA 256megabajt v spec Požiadavky na knihu. Čo sa deje som nahrať hru do 1. disk funguje zaťaženia aktualizácia stále ok potom klásť špeciálne sily a všetky som si ich poslať Chybové správa spoločnosti Microsoft. Súdený nakládku ako diske potom záplatování potom rovnaký. Nabito 1. disk funguje, ale nie je schopný načítať všetky servery len dostanete 13, kde ako môj kámoš dostane 200 odd. vidieť, kde som pochádza. Akékoľvek myšlienky by bola skvelá, okrem nového systému nedostal peniaze. Jednu vec som si všimol, Bf1942 nebola odinštalovať právo a opustil hodně kecy o tom, ako do systému zbaviť sa pokúsil ložnej disk ale je si vedomý všetkých na počítači a ešte zvyknutý odinštalovať . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste získali len niekoľko serverov, pretože jej nemáte nainštalované najnovšie opravy prejsť na EA stránke stiahnuť najnovšiu oprava zväzku, ktorý bude mať po ruke aktuálne odinštalovať, choďte na Ovládacie panely> Pridať alebo odstrániť súčasti pre ľahkú odinštalácii
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| 1. Choďte do C: disk. 2. Nájdite si svoj program zložku. 3. Nájsť EA zložku. 4. Odstráňte špeciálnych síl zložku. 5.Reinstall expanziu. Tie by mali byť pokuta za to. To bolo pre mňa happing a trvalo mi navždy, aby ste zistili, že odinstalací z kontrolnej panal nie je vždy odstrániť celý súbor. Takže kedykoľvek som sa pokúsil nainštalovať rozšírenie by mě kop a to, že rovnaké číslo ... Je mi zo mňa zle. ... Ale skúste to, že by malo fungovať, ak ho doent im Neviete, čo robiť okrem přeinstaloval celý zápas. a zmazať celý priečinok BF2 a dont báť uložených pokrok EA bude to staré, ako sú zbrane a hodnosti.Kľud! |