![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Требате помоћ пре него што сам налетети на мој рачунар битова имају само надограђује на спец за покретање БФ2 добио 1.8Гхз процесор, 1 ГБ рам, НВИДИА 256МБ графичке картице у спец рекуиерментс о књизи. Шта се дешава сам отпремите игру горе 1. диск утврде прекид учитавања исправке још ок онда стави и специјалне снаге на свим добијам Грешка је послати поруку на Мицрософт. Лоадинг покушао оба диска затим патцх-ауе онда исто. 1. учитава диск ради у реду, али не у могућности за отпремање свим серверима само 13 где је моја другарица добија 200 непаран. види где сам ја долазим из. Било који идеја би било сјајно осим новог система није добио новац. Једна ствар сам приметио Бф1942 нису деинсталирали десно и лево има много срање на систем како отарасити покушао учитава диск али признаје све на рачунару, а још увек има обичај деинсталирам . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте само добијање неколико својих сервера, јер нисте инсталирали најновију закрпу идите на страницу за преузимање ЕА најновији патцх бала који ће вас довести право до датума ради деинсталације програма, идите на Цонтрол Панел> Адд и уклонити за лакши деинсталирању
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| 1. Иди на Ц: возити. 2. Пронађите свој програм фолдер. 3. ЕА Пронађите фасциклу. 4. Брисање специјалних снага фасциклу. 5.Реинсталл експанзију. Требало би бити у реду након тога. То је било хаппинг на мене и то ми је заувек да сазнате да деинсталирању из контролне панал није увек уклоните целу датотеку. Дакле све сам покушао да инсталирате експанзију кицк то би ме и учини да се исти број за мене ... То ме болесна. ... Али покушајте да то треба да раде ако им доент не знам шта да радимо осим поновном инсталирању целу игру. и избрисати целе БФ2 фолдер и не брините о напретку сачуваних ЕА ће се вратити као што је то оружје и ранг.Мир! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој монитор ради и моје куле ради, али не заједно | ницкны | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 22. јула 2009 14:26 |
| Бојиа̨ту 2 проблеми | џунгла-бхоы | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 18. јуна 2009 16:59 |
| Бојиа̨ту 2 | додгыант | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 18. јуна 2009 16:45 |
| 2 бојиа̨ту не трчање - Црни екран проблем | елвин | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 18. јуна 2009 16:30 |
| Грррр! Бојишту 2142 пробс | схроомо | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 30 април 2007 16:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |