![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Önce bit için bilgisayar parçalamak yardıma mı ihtiyacınız var sadece BF2 çalıştırmak için özel olarak yükseltilmiş bir 1.8Ghz işlemci, 1 GB RAM, NVIDIA kitabın spec requierments olarak 256MB grafik kartı var. Ne oyun 1. diske kadar ince yük güncellemeleri hala tamam sonra ve Özel Kuvvetler koymak bana elde çalışır yük oluyor Hata Microsoft mesaj göndermektir. Sonra sonra aynı yama iki diske yükleme çalıştım. 1. diski ancak tüm sunucuları yük edemiyoruz ince sadece olarak dostum alır 200 küsur 13 almak çalışır Loaded. nereden geliyor Am See. Herhangi bir fikir dışında yeni bir sistem iyi olurdu para var değil. Ben ve Bf1942 kaldırmak didn't sağ fark etmişsinizdir sistemde nasıl kurtul çalıştım yükleme diski bok çok sol sahiptir ama tüm bilgisayar ve hala kaldırmak alışkanlık tanımaktadır bir şey . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer sadece elde birkaç sunucuları kendi çünkü yeni yama yüklemediyseniz EA bu siteye gidin ve sağ güncel getirecektir en son düzeltme eki paketini indirmek için , panel kontrol gitmek uninstall> eklemek ve kolay kaldırma kaldırmak için
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| 1. C git: sürücü. 2. Programı klasörü bulun. 3. EA klasörü bulun. 4. Özel Kuvvetler klasörü silin. 5.Reinstall genişletilmesi. İyi bundan sonra olmalıdır. Bu bana happing ve bunu sonsuza kadar bu kontrol panal gelen kaldırma her zaman bütün dosya kaldırmak değil bulmak götürdü. Ben de bana tekme ve bana aynı numara yapmak genişletilmesi yüklemeyi denedim her şey ... Bu beni hasta yaptı. ... ama eğer doent Sohbet edin bütün oyunu yeniden yükleme dışında yapmak değil bu çalışması gerektiğini deneyin. ve silah ve sıralaması gibi tekrar yer olan bütün BF2 klasör ve kaydedilen ilerleme EA hakkında dont endişe silin.Huzur! |