менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Battlefield 2 Чому це не працює?

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 січня 2008, 16:02
Член групи

Default Battlefield 2 Чому це не працює?

Привіт,
Потрібна допомога, перш ніж розбити "Мій комп'ютер" на шматки тільки що підвищений його специфікації для запуску BF2 отримали 1.8Ghz процесор, 1 Гб RAM, NVIDIA 256mb відеокарта в спектрі requierments книги. Що відбувається чи я завантажити гру до 1 диск працює оновлень навантаження ще нормально, тоді покласти спецназом і з усіма я отримую таке помилка відправити повідомлення Microsoft. Спроба завантаження диска і потім патчі те ж саме. Завантажено 1-й диск працює нормально, але не в змозі завантажити всі сервери отримати тільки 13, де, як моя подруга отримує 200 непарних. побачити, де я звідки. Будь-які ідеї було б здорово, крім нової системи не отримали гроші. Одне я помітив Bf1942 не видалите права і залишив багато лайна по системі Як позбутися намагався завантаженні диска, але вона визнає всі на комп'ютері і як і раніше зазвичай видалити.
Old 29 січня 2008, 16:26
Донор групи

Якщо ви отримуєте лише кілька своїх серверах, оскільки у вас не встановлено новітній патч

перейти на сайт АН Щоб завантажити останню версію патча розшарування який принесе вам аж до дати

видалити, перейдіть в Панель керування> Установка й видалення легко видалити

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 18 червня 2009, 16:40
Нові члени групи

1. Перейдіть на диск С:.
2. Знайдіть папку з програмою.
3. Знайти Е.А. папки.
4. Видалити спеціальну папку сил.
5.Reinstall розширення.
Ви повинно бути нормально після цього. Це було happing мені, і він взяв мене назавжди з'ясувати, що при видаленні з-під контролю Panal не завжди видалити весь файл. Таким Everytime я спробував встановити розширення було б вигнати мене і робити те ж число для мене ... Це змусило мене хворим. ... Але спробуйте це має спрацювати, якщо вона doent їм не впевнений, що робити, окрім повторної гри в цілому. і видалити всю папку BF2 і не переживайте про збережені прогресу АН буде помістити його назад, як знаряддя і звання.
Мир!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мій монітор працює і моя башта працює, але не разом nickny Генеральний обладнання чат 7 22 липня 2009 14:26
Battlefield 2 проблеми Джунглі-bhoy PC & консоль Gaming 4 18 червня 2009 16:59
Battlefield 2 dodgyant PC & консоль Gaming 2 18 червня 2009 16:45
Battlefield 2 не запускається - чорний екран проблема Елвін PC & консоль Gaming 2 18 червня 2009 16:30
GRRRR! Battlefield 2142 Probs shroomo PC & консоль Gaming 2 30 квітня 2007 16:12
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.