![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Потрібна допомога, перш ніж розбити "Мій комп'ютер" на шматки тільки що підвищений його специфікації для запуску BF2 отримали 1.8Ghz процесор, 1 Гб RAM, NVIDIA 256mb відеокарта в спектрі requierments книги. Що відбувається чи я завантажити гру до 1 диск працює оновлень навантаження ще нормально, тоді покласти спецназом і з усіма я отримую таке помилка відправити повідомлення Microsoft. Спроба завантаження диска і потім патчі те ж саме. Завантажено 1-й диск працює нормально, але не в змозі завантажити всі сервери отримати тільки 13, де, як моя подруга отримує 200 непарних. побачити, де я звідки. Будь-які ідеї було б здорово, крім нової системи не отримали гроші. Одне я помітив Bf1942 не видалите права і залишив багато лайна по системі Як позбутися намагався завантаженні диска, але вона визнає всі на комп'ютері і як і раніше зазвичай видалити . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви отримуєте лише кілька своїх серверах, оскільки у вас не встановлено новітній патч перейти на сайт АН Щоб завантажити останню версію патча розшарування який принесе вам аж до дати видалити, перейдіть в Панель керування> Установка й видалення легко видалити
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| 1. Перейдіть на диск С:. 2. Знайдіть папку з програмою. 3. Знайти Е.А. папки. 4. Видалити спеціальну папку сил. 5.Reinstall розширення. Ви повинно бути нормально після цього. Це було happing мені, і він взяв мене назавжди з'ясувати, що при видаленні з-під контролю Panal не завжди видалити весь файл. Таким Everytime я спробував встановити розширення було б вигнати мене і робити те ж число для мене ... Це змусило мене хворим. ... Але спробуйте це має спрацювати, якщо вона doent їм не впевнений, що робити, окрім повторної гри в цілому. і видалити всю папку BF2 і не переживайте про збережені прогресу АН буде помістити його назад, як знаряддя і звання.Мир! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій монітор працює і моя башта працює, але не разом | nickny | Генеральний обладнання чат | 7 | 22 липня 2009 14:26 |
| Battlefield 2 проблеми | Джунглі-bhoy | PC & консоль Gaming | 4 | 18 червня 2009 16:59 |
| Battlefield 2 | dodgyant | PC & консоль Gaming | 2 | 18 червня 2009 16:45 |
| Battlefield 2 не запускається - чорний екран проблема | Елвін | PC & консоль Gaming | 2 | 18 червня 2009 16:30 |
| GRRRR! Battlefield 2142 Probs | shroomo | PC & консоль Gaming | 2 | 30 квітня 2007 16:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |