![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv současné době se hraje na bojišti 2142 demo za 4 dny a jeho náhle obrátila nuda
Existují nějaké dobré fps her, většina z vás přijde s Resident Evil 4, Doom 3, Quake 4, ale jsem po druhem nejsou strašidelné fps hry jsou tu nějaké? existuje-li říct. prosím Můj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podívejte se na BioShock Tady
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| jo už číst vlákno, ale že se zdá být děsivé víte fantasticly ruąivých všechny traiers, je to tak? Také to, co dělat u GPU mají iv dostal 8800 GTX (na jiný comp). |
|
| |||
| |||
| Jo své trochu strašidelné Mám jen 7900gt overclocked a byl schopen hrát to na max settngs s vaším 8800 budete snadno max to dej mi min zkusím a myslet na nic děsivý fps Edit: Halo 2 možná, pokud máte Vista
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Mám to na xbox porazil jej na pevný, Neprovádíme legendární. Jo a já mám vista |
|
| |||
| |||
| Oh, co asi daleko velkou hru, nebo Star Wars republika komanda?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| již hráli farcry (s triky) ale uvidíme zkuste to znovu bez im také trochu Hledám pro ukázky viz jeho dobrého počasí a možná si ji koupili. thnx za ur pomoci |
|
| |||
| |||
| Jen jsem poznal, že jste jen přehrávání demo 2142, nemůžete soudit hru o demo, tak jsem demo a to nelíbilo! ale pak hrál plnou hru na PC přáteli a miloval ji
|
| |||
| |||
| I'll podívat k zakoupení plné game.thnx Také se u vím, když jsem se ho online multiplayer bude muset zaplatit i připojit 64 slot serveru? |
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Proč I7 pro hry? | icu222much | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 27. červenec 2009 19:49 |
| Vaše top 5 ks her 07 | redden137 | PC a herní konzole | 3 | 2. března 2009 11:31 |
| Rychlý hry zlepšuje dovednosti pro pomalejší pohyblivé hry! | NeuroDrive | PC a herní konzole | 1 | 4. února 2009 04:19 |
| Konec hry? | Kadejd | PC a herní konzole | 5 | 10. listopadu 2007 09:11 |
| PC Games | Počítačové Spec | PC a herní konzole | 12 | 29. prosinec 2006 19:22 |
| Thread Nástroje | |
| |