μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Best FPS Games

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Αυγ 2007, 10:33
Ομάδα Δωρητών

Default Best FPS Games

iv παίζει σήμερα στο πεδίο της μάχης 2142 demo για 4 ημέρες και τα ξαφνικά μετατραπεί βαρετό
Υπάρχει κανένα καλό fps παιχνίδια, οι περισσότεροι από εσάς θα βγει με το Resident Evil 4, Doom 3, Quake 4, αλλά είμαι μετά το είδος της μη τρομακτικό fps παιχνίδια υπάρχουν; εάν υπάρχει πω. παρακαλώ

Το σύστημά μου: xX_TeK_GaMeR_Xx

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6700
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
OCZ 6400 2 x 2GB ReaperX
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI NX8800GT
Κάρτα Ήχου:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Hard Drive (s):
OCZ SSD 60GB, WD 250GB HDD
Optical Drive (s):
LG HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Υπόθεση / PSU:
Cooler Master ΠΑ-932, OCZ 600W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ethernet, BT @ 2Mb (250KB / S DL)
Monitor (ες):
Xerox XA7-17θ, SHARP LC26D44
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate RC1 X32
Old 21 Αυγ 2007, 10:38
Συντονιστής Ομάδας

Default Best FPS Games

Check out Bioshock Εδώ

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 21 Αυγ 2007, 10:43
Ομάδα Δωρητών

Default Best FPS Games

Ναι, έχω ήδη διαβάσει το νήμα, αλλά ότι φαίνεται να είναι τρομακτική γνωρίζετε fantasticly διαταράσσεται το σύνολο των traiers, είναι; Επίσης, τι κάνουμε και GPU έχουν iv got a 8800 GTX (για άλλη ΜΥΔ).
Old 21 Αυγ 2007, 10:49
Συντονιστής Ομάδας

Default Best FPS Games

Ναι το λίγο τρομακτικό
Έχω μόνο μία 7900gt overclocked και ήταν σε θέση να το παίξετε στην max settngs, με το 8800 θα είναι εύκολα max out
δώσε μου ένα λεπτό να δοκιμάσω και δεν πιστεύω σε τρομακτικό fps

Επεξεργασία: Halo 2 ίσως αν έχετε Vista

Old 21 Αυγ 2007, 11:03
Ομάδα Δωρητών

Default Best FPS Games

Εγινε στο Xbox χτύπησαν σκληρά για αυτό, δεν κάνουν το θρυλικό. και ναι, έχω και εγώ Vista
Old 21 Αυγ 2007, 11:08
Συντονιστής Ομάδας

Default Best FPS Games

Αχ τι θα γίνει με πολύ μακριά ένα μεγάλο παιχνίδι ή Star Wars Δημοκρατίας καταδρομέας;

Old 21 Αυγ 2007, 11:13
Ομάδα Δωρητών

Default Best FPS Games

ήδη παίξει farcry (με απατεώνες)αλλά εγώ θα προσπαθήσω ξανά ΧΩΡΙΣ επίσης κάπως im lookin για demos δείτε τις καιρικές συνθήκες κάθε καλό και ίσως αγοράσει. thnx ur για βοήθεια
Old 21 Αυγ 2007, 11:18
Συντονιστής Ομάδας

Default Best FPS Games

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας xactly View Post
iv παίζει σήμερα στο πεδίο της μάχης 2142 demo για 4 ημέρες και τα ξαφνικά μετατραπεί βαρετό
Υπάρχει κανένα καλό fps παιχνίδια, οι περισσότεροι από εσάς θα βγει με το Resident Evil 4, Doom 3, Quake 4, αλλά είμαι μετά το είδος της μη τρομακτικό fps παιχνίδια υπάρχουν; εάν υπάρχει πω. παρακαλώ
Μόλις διαπίστωσα ότι έχετε μόνο παίζοντας το demo του 2142, δεν μπορείτε να κρίνουμε το παιχνίδι από το demo του σε όλα, είχα το demo και disliked it! αλλά στη συνέχεια έπαιξε όλο το παιχνίδι σε φίλους και PC άρεσε

Old 22, Αυγούστου 2007, 04:50
Ομάδα Δωρητών

Default Best FPS Games

Θα εξετάσουμε το να αγοράσουν το πλήρες game.thnx
Επίσης, κάνει και ξέρει πότε να το κάνω το online multiplayer Θα πρέπει να πληρώσω για να ενταχθούν 64 slot server?
Old 22, Αυγούστου 2007, 06:58
Συντονιστής Ομάδας

Default Best FPS Games

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας xactly View Post
Θα εξετάσουμε το να αγοράσουν το πλήρες game.thnx
Επίσης, κάνει και ξέρει πότε να το κάνω το online multiplayer Θα πρέπει να πληρώσω για να ενταχθούν 64 slot server?
Δεν τον τρόπο όλα δωρεάν, μπορείτε να συμμετάσχετε σε έναν αριθμό διαφορετικών φορτίων μέγεθος χάρτες δεν πρέπει να 64player, όπως νομίζω ότι 64 θα είναι πολύ έντονα για κάποιον που μόλις ξεκινά τη λειτουργία, 32 θα είναι ευκολότερο

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Γιατί i7 Για Αγώνες;; icu222much Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 27 Ιουλ 2009 19:49
Το top 5 του 07 pc games redden137 PC & Console Gaming 3 2η Μαρ 2009 11:31
Fast Moving παιχνίδια βελτιώνει δεξιότητες για την πιο αργή μετακίνηση παιχνίδια! NeuroDrive PC & Console Gaming 1 4 Φεβ 2009 04:19
Το τέλος σε αγώνες; Kadejd PC & Console Gaming 5 10 Νοε 2007 09:11
PC Games Computer Spec PC & Console Gaming 12 29 Δεκ. 2006 19:22
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.