![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv παίζει σήμερα στο πεδίο της μάχης 2142 demo για 4 ημέρες και τα ξαφνικά μετατραπεί βαρετό
Υπάρχει κανένα καλό fps παιχνίδια, οι περισσότεροι από εσάς θα βγει με το Resident Evil 4, Doom 3, Quake 4, αλλά είμαι μετά το είδος της μη τρομακτικό fps παιχνίδια υπάρχουν; εάν υπάρχει πω. παρακαλώ Το σύστημά μου: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check out Bioshock Εδώ
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Ναι, έχω ήδη διαβάσει το νήμα, αλλά ότι φαίνεται να είναι τρομακτική γνωρίζετε fantasticly διαταράσσεται το σύνολο των traiers, είναι; Επίσης, τι κάνουμε και GPU έχουν iv got a 8800 GTX (για άλλη ΜΥΔ). |
|
| |||
| |||
| Ναι το λίγο τρομακτικό Έχω μόνο μία 7900gt overclocked και ήταν σε θέση να το παίξετε στην max settngs, με το 8800 θα είναι εύκολα max out δώσε μου ένα λεπτό να δοκιμάσω και δεν πιστεύω σε τρομακτικό fps Επεξεργασία: Halo 2 ίσως αν έχετε Vista
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Εγινε στο Xbox χτύπησαν σκληρά για αυτό, δεν κάνουν το θρυλικό. και ναι, έχω και εγώ Vista |
|
| |||
| |||
| Αχ τι θα γίνει με πολύ μακριά ένα μεγάλο παιχνίδι ή Star Wars Δημοκρατίας καταδρομέας;
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| ήδη παίξει farcry (με απατεώνες) αλλά εγώ θα προσπαθήσω ξανά ΧΩΡΙΣ επίσης κάπως im lookin για demos δείτε τις καιρικές συνθήκες κάθε καλό και ίσως αγοράσει. thnx ur για βοήθεια |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| Θα εξετάσουμε το να αγοράσουν το πλήρες game.thnx Επίσης, κάνει και ξέρει πότε να το κάνω το online multiplayer Θα πρέπει να πληρώσω για να ενταχθούν 64 slot server? |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γιατί i7 Για Αγώνες;; | icu222much | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 27 Ιουλ 2009 19:49 |
| Το top 5 του 07 pc games | redden137 | PC & Console Gaming | 3 | 2η Μαρ 2009 11:31 |
| Fast Moving παιχνίδια βελτιώνει δεξιότητες για την πιο αργή μετακίνηση παιχνίδια! | NeuroDrive | PC & Console Gaming | 1 | 4 Φεβ 2009 04:19 |
| Το τέλος σε αγώνες; | Kadejd | PC & Console Gaming | 5 | 10 Νοε 2007 09:11 |
| PC Games | Computer Spec | PC & Console Gaming | 12 | 29 Δεκ. 2006 19:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |