![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trenutno iv bio igranje bojištu 2142 demo za 4 dana i njegova iznenada okrenuo dosadno
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check out Bioshock Ovdje
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| yeah ja već čitaju vaš thread ali da izgleda kao da se zastraąujuće znate fantasticly uznemirujućih sve traiers, je li? GPU i što činiti u imati iv dobio 8800 gtx (na drugi comp). |
|
| |||
| |||
| Da svojim pomalo plašljiv Ja samo imati 7900gt overclocked i bio u mogućnosti igrati na max settngs, s 8800 max lako ćete ga dajte mi min sam probati i mislim a nitko zastraąujuće fps Edit: Halo 2 možda ako imate Vista
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| dobila ga na Xbox tukao ga na hard, nemoj legendarne. i da mi je činiti imati vidik |
|
| |||
| |||
| A što o daleko poklič odlična igra Star wars ili republički komandos?
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| već igrali farcry (s vara) ali Bolestan 'probati opet bez Također im kinda lookin demo vidjeti vremensku prognozu za bilo kakve njegove dobre i možda kupnje. thnx za ur pomoć |
|
| |||
| |||
| Upravo sam primjetio da imate samo igrajući demo 2142, ne možete suditi igru po demo u svemu, imao sam demo i nevoljen to! ali onda su igrali punu igru na PC-prijatelji i ljubili se
|
| |||
| |||
| Ja ću gledati u kupovinu pune game.thnx također obaviti u znati našto JA dont get it online multiplayer ću morati platiti za pridruživanje 64 slot server? |
|
| |||
| |||
| Quote: