![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jelenleg a IV volt játszani a csatamezőn 2142 demo 4 napig, és hirtelen megfordult unalmas
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kijelentkezés BioShock Itt
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Persze én már olvastam a téma, de úgy tűnik, hogy félelmetes tudod fantasticly megzavarják a traiers, ugye? GPU mit is csinál u volna iv van egy 8800 gtx (a másik kötelező). |
|
| |||
| |||
| Ja, hogy egy kicsit ijesztő Csak egy 7900gt overclocked és képes lejátszani a max settngs, mondjuk 8800 lesz könnyű max ki adj egy perc, és hiszem, megpróbálom a none scary fps Edit: Halo 2 talán, ha van kilátás
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Megvan az Xbox verte meg a kemény, ne csináld legendás. Ja, és én van kilátás |
|
| |||
| |||
| Ó, mi lesz a Far Cry jó játék vagy star wars republic commando?
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| farcry már játszott (a Cheats) de megpróbálom újra is im kinda nézem a demókat lásd időjárás az olyan jó és talán venni. thnx for ur help |
|
| |||
| |||
| Én csak észre, hogy már csak játszik a bemutató a 2142, nem tudja megítélni a játék a demo egyáltalán volt a demo és ez nem tetszett! de aztán játszott a teljes játék a PC és a barátait szerette
|
| |||
| |||
| Majd benézek, hogy a teljes felvásárlás game.thnx és nem is tudom, mikor én nem értem az online multiplayer is kell fizetni, hogy csatlakozzanak 64 slot szerver? |
|
| |||
| |||
| Idézet: