![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כרגע IV היה משחק את שדה הקרב 2142 הדגמה של 4 ימים ואת פתאום הפך משעמם
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדוק Bioshock כאן
|
| |||
| |||
| כן, אני כבר קורא את פתיל אבל זה נראה מפחיד, אתה יודע fantasticly מפריע כל traiers, נכון? גם מה לעשות GPU U IV יש לי 8800 gtx (אחר comp). |
|
| |||
| |||
| כן שלה קצת מפחיד יש לי רק 7900gt overclocked והיה מסוגל לנגן אותו על מקסימום settngs, עם 8800 תוכל בקלות מקסימלי את זה תן לי דקה אני מנסה לחשוב על כלום מפחיד fps עריכה: Halo 2, אולי אם יש לך Vista?
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי את זה על Xbox היכו אותו נמרצות, לא תעשה האגדי. ועל כן יש לי Vista |
|
| |||
| |||
| אוי מה עם הרבה לבכות גדול או משחק קומנדו הרפובליקה Star Wars?
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| כבר שיחק farcry (עם בגידות) אבל אני יהיה בלי לנסות שוב גם נראה די IM עבור הדגמות לראות את מזג האוויר טוב, אולי לקנות את זה. Thnx for ur עזרה |
|
| |||
| |||
| אני רק שם לב שיש לך רק היה משחק את הדמו של 2142, אתה לא יכול לשפוט את המשחק על ידי הדגמה בכלל, היה לי את הדמו disliked ואת זה! אך לאחר מכן שיחקה את המשחק המלא על המחשב ואת החברים אהבו את זה
|
| |||
| |||
| אני יהיה להסתכל על מנת לקנות את מלוא game.thnx לעשות גם U, אני יודע מתי לעשות את זה לקבל את מקוונים מרובי אצטרך לשלם כדי להצטרף 64 משבצת Server? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| למה i7 למשחקים?? | icu222much | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -27 יולי 2009 19:49 |
| ביותר שלך 5 מתוך 07 משחקי PC | redden137 | PC & קונסולת משחקים | 3 | 2nd מרץ 2009 11:31 |
| צום העברת משחקים משפר מיומנויות זז לאט יותר עבור משחקים! | NeuroDrive | PC & קונסולת משחקים | 1 | 4th פברואר 2009 04:19 |
| הסוף כדי משחקים? | Kadejd | PC & קונסולת משחקים | 5 | -10 נובמבר 2007 09:11 |
| PC Games | מחשב Spec | PC & קונסולת משחקים | 12 | 29 דצמבר 2006 19:22 |
| שרשרת כלים | |
| |