![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv súčasnosti sa hrá na bojisku 2142 demo za 4 dni a jeho náhle obrátila nuda
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozrite sa na BioShock Tady
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| jo už čítať vlákno, ale keďže sa zdá byť desivé viete fantasticly ruąivých všetky traiers, je to tak? Tiež to, čo robiť u GPU majú iv dostal 8800 GTX (na iný comp). |
|
| |||
| |||
| Jo svoje trochu strašidelné Mám len 7900gt overclocked a bol schopný hrať to na max settngs s vaším 8800 budete ľahko max to dej mi min zkusím a myslieť na nič desivé fps Edit: Halo 2 je možná, ak máte Vista
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Mám to na xbox porazil ho na pevný, neprovádím legendárny. Jo a já mám vista |
|
| |||
| |||
| Oh, co asi ďaleko veľkú hru, alebo Star Wars republika komanda?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| už hrali farcry (s triky) ale uvidíme skúste to znova bez im tiež trochu Hľadám pre ukážky pozri jeho dobrého počasia a možno si ju kúpili. thnx za ur pomoci |
|
| |||
| |||
| Len som spoznal, že ste len prehrávanie demo 2142, nemôžete súdiť hru o demo, tak jsem demo a to nepáčilo! ale potom hral plnú hru na PC priateľmi a miloval ju
|
| |||
| |||
| I'll pozrieť na zakúpenie plnej game.thnx Tiež sa u viem, keď som sa ho online multiplayer bude musieť zaplatiť aj pripojiť 64 slot serveru? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prečo I7 pre hry? | icu222much | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 27. júl 2009 19:49 |
| Vaša top 5 ks hier 07 | redden137 | PC a herné konzoly | 3 | 2. marca 2009 11:31 |
| Rýchly hry zlepšuje zručnosti pre pomalší pohyblivé hry! | NeuroDrive | PC a herné konzoly | 1 | 4. februára 2009 04:19 |
| Koniec hry? | Kadejd | PC a herné konzoly | 5 | 10. novembra 2007 09:11 |
| PC Games | Počítačové Spec | PC a herné konzoly | 12 | 29. december 2006 19:22 |
| Thread Tools | |
| |