![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тренутно ив био играње бојишту 2142 демо за 4 дана и његова изненада окренуо досадно
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цхецк оут Биосхоцк Овде
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| ыеах ја већ читају ваш тхреад али да изгледа као да се застраа̨ујуће знате фантастицлы узнемирујућих све траиерс, је ли? ГПУ и шта чинити у имати ив добио 8800 гткс (на други цомп). |
|
| |||
| |||
| Да својим помало плашљив Ја само да има 7900гт оверцлоцкед и био у могућности играти на макс сеттнгс, са 8800 макс лако ћете га дајте ми мин сам пробати и мислим а нико застраа̨ујуће фпс Едит: Хало 2 можда ако имате Виста
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| добила га на Ксбокс тукао га на хард, немој легендарне. и да ми је чинити имати видик |
|
| |||
| |||
| А шта о далеко поклиц одлична игра Стар уарс или републички командоса?
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| већ играли фарцры (с вара) али Болестан 'пробати опет без Такође им кинд лоокин демо видети временску прогнозу за било какве његове добре и можда куповине. тхнкс за ур помоћ |
|
| |||
| |||
| Управо сам приметио да имате само играјући демо 2142, не можете судити игру по демо у свему, имао сам демо и невољен то! али онда су играли пуну игру на ПЦ-пријатељи и љубила се
|
| |||
| |||
| Ја ћу гледати у куповину пуне гаме.тхнкс такође чинити у кноткле нашто ЈА донт гет ит онлине Мултиплаыер ћу морати да плате за придруживање 64 слот сервер? |
|
| |||
| |||
| Куоте: