![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IV в даний час грають на полі бою 2142 демо протягом 4 днів і раптом нудно
Чи є гарні ігри кадрів, більшість з вас буде виходити з Resident Evil 4, Doom 3, Quake 4, але я після роду неурядових страшних ігор кадрів чи є вони взагалі? якщо є сказати. будь ласка Моя система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Від'їзд Bioshock Тут
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Та я вже прочитав ваш потік, але це, здається, ви знаєте, Scary Fantasticly тривожні все traiers, чи не так? також те, що ГПУ У тебе є IV отримали 8800 GTX (на інший Comp). |
|
| |||
| |||
| Та своєї трохи страшно У мене тільки 7900GT розігнався і зміг зіграти його на макс settngs, з вашою 8800 Ви легко Макс його дайте мені хвилин, і я намагаюся думати ні страшні кадри Зміна: Halo 2, може бути, якщо у вас є Vista
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| потрапить на Xbox побили його на жорсткий, не робіть легендарним. Та й у мене є перспектива |
|
| |||
| |||
| Ах про Far Cry великій грі або Star Wars Republic Commando?
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| вже грали FarCry (з коди) але я спробую знову без Також їм Lookin цікаве для демонстрацій побачити його будь-яка погода гарна і, можливо, купити її. Thnx для Ur допомогу |
|
| |||
| |||
| Я тільки зауважив, що у вас є тільки грав демо-2142, ви не можете оцінити гру демо взагалі, я мав демо і любили його! але потім грав повну гру на ПК друзями і любили його
|
| |||
| |||
| я подивлюся на покупку повної game.thnx Також Do U знаєте, коли я отримаю це розрахована на багато онлайн Чи доведеться мені заплатити, щоб приєднатися до 64 слотів сервер? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чому i7 для ігор?? | icu222much | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 27 липня 2009 19:49 |
| 5 найпопулярніших PC ігор 07 | redden137 | PC & консоль Gaming | 3 | 2 березня 2009 11:31 |
| Швидко Рухливі ігри покращує навички для повільного рухливих ігор! | NeuroDrive | PC & консоль Gaming | 1 | 4 лютого 2009 04:19 |
| Кінець ігор? | Kadejd | PC & консоль Gaming | 5 | 10 листопада 2007 09:11 |
| Pc Ігри | Комп'ютерні Spec | PC & консоль Gaming | 12 | 29 грудня 2006 19:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |