![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej Jsem RP úchyl. Miluju to trochu ze hry Bur reasonly jsem neměla žádné hrál .. Al hry, mám je rád 2-3 let, a já jim hrál na věky Takže jsem byl woundering, pokud kterýkoli z vás znal nějaké dobré RP hry, není to staré, a se silným příběhem a grafický díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Pro které platformy? PS2 / 3, etc xbox/360?
|
| |||
| |||
| Ohhh líto, jo jsem lepší říct, že Počítač |
|
| |||
| |||
| Můj osobní oblíbené je Elder svitky IV: zapomnění. S 'odprýskávání Isles' Add-on. Ale budete požadovat svalnatý ks spouštět s okem bonbóny. Existuje také Guild Wars: Eye of Sever. Jedná se o rozšíření když to budete potřebovat jeden z dalších 3 Guild Wars her, aby mohli hrát. I'd naznačují 'proroctví', protože to s sebou nese, kde bylo přerušeno. A Pán prstenů: Bitva o Blízkém Earth II. Existuje mnoho online RPG můžete hrát stejně.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kotor.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nejsem hledali jakékoli on-line hry, jako například Guild Wars, a jednou jsem hrál Guild Wars, grafické a animace jsou dobré, ale nemohu postavit hru hrát ještě. |
|
| |||
| |||
| Můžete také vyzkoušet některé servery o San Andreas Multiplayer, najdete spoustu role serverů na zde. Na většině serverů role můžete zažádat o pracovní místa, například, ty by se mohly stát nějaký policejní úředník, a hlídky v ulicích. Ty by se mohl stát zdravotník, doktor, hasič, můžete také připojit pouliční gangy, například krev nebo Crips. Je to spousta zábavy, měli byste si to vyzkoušet. Podívejte se sa-mp.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych doporučit zapomnění.
| |||
| |||
| Vím, že jste několik let, ale Rytíři ze Staré republiky č. 1 a 2 jsou fantastické. Velká storylines, grafiku a velmi immersive. Pokud jste chtěl něco novějšího, že by musela být zapomnění. |
|
| |||
| |||
| Zapomenutí jeho veliký a souhlasím s odprýskávání Isle expanze je skvělá IVE dostal mnohem víc než 150 hodin přehrávání z toho, jak je to ještě mnoho práce, i když jen pro jeho kopy! |