![]() |
|
| |||
| |||
| Έι Είμαι φρικιό RP. Λατρεύω ότι κάπως παιχνιδιών BUR reasonly, δεν έχω παίξει κανένα .. Al τα παιχνίδια, είναι σαν να έχω 2-3 ετών, και εγώ για αυτούς που παίζουν ποτέ Γι 'αυτό woundering, αν κάποιος από εσάς παιδιά γνώριζε κάθε καλή RP παιχνίδια, για να μην παλιά, και με μια καλή ιστορία, και Γραφικών ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για ποια πλατφόρμα; PS2 / 3, xbox/360 κτλ;
|
| |||
| |||
| ohhh συγνώμη, ναι μου πείτε ότι η καλύτερη Υπολογιστής |
|
| |||
| |||
| Η προσωπική μου αγαπημένα είναι ο Γέροντας Κύλιση IV: Oblivion. Με την «ανατριχιάζω Isles" Add-on. Αλλά θα απαιτήσει beefy pc να τρέχει με μάτι candy. Υπάρχει, επίσης, Guild Wars: Eye of the North. Αυτό είναι μια επέκταση και αν ναι θα χρειαστεί μία από τις άλλες 3 Guild Wars παιχνίδια να είναι σε θέση να το παίξετε. Είχα δείχνουν "προφητείες" που αυτό ασκεί στο οποίο διακόπηκε. Και Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II. Υπάρχει ένα online RPG πολλά που μπορείτε να παίξετε επίσης.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kotor.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι αναζητούν οποιαδήποτε online παιχνίδια, όπως το Guild πολέμους, και εγώ μια φορά έπαιξε συντεχνία πολέμους, τα γραφικά και κινούμενα σχέδια είναι καλές, αλλά δεν μπορώ να σταθεί πια το παιχνίδι. |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μερικές διακομιστές για San Andreas Multiplayer, θα βρείτε πολλά roleplay servers εκεί. Στις περισσότερες roleplay διακομιστές σας μπορούν να υποβάλουν αίτηση για θέσεις εργασίας, για παράδειγμα, θα μπορούσε να γίνει κάποια από αστυνομικό, και περιπολίες στους δρόμους. Μπορείτε να γίνετε Παραϊατρικά, Ιατρός, Firefighter, μπορείτε επίσης να ενταχθούν οι συμμορίες του δρόμου, για παράδειγμα, η Bloods ή Crips. Είναι διασκεδαστικό φορτία, θα πρέπει να το δοκιμάσω. Check out αε-mp.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα συνιστούσα Oblivion.
| |||
| |||
| Ξέρω ότι είναι λίγα χρόνια αλλά Ιπποτών της Παλιάς Δημοκρατίας 1 & 2 είναι φανταστικό. Μεγάλη storylines, γραφικά και πολύ συναρπαστικότερα. Αν ήθελε κάτι νεότερο, θα πρέπει να Oblivion. |
|
| |||
| |||
| Λήθη τη μεγάλη και συμφωνώ τουρτούρισμα το νησί είναι μεγάλη επέκταση IVE πήρε πολύ περισσότερο από 150 ώρες παιχνιδιού σε σχέση με αυτό που υπάρχει τόσο πολύ να το κάνουμε, ακόμη και αν το μόνο για kicks! |