![]() |
|
| |||
| |||
| Ej Ja sam RP nakaza. Volim da kinda igara Čičak reasonly, nisam igrao bilo koje .. Al u igrama, kao što sam je 2-3 godina, a igrao sam ih zauvijek Tako sam bio woundering, ako je bilo koji od te momački znao svakom dobrom RP igara, ne stara, i sa dobrom pričom, i grafički hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za koje platforme? PS2 / 3, xbox/360 itd?
|
| |||
| |||
| ohhh žao, da sam bolje reći da je Računalo |
|
| |||
| |||
| Moj osobni omiljena je stariji Scrolls IV: Zaborav. Sa 'tresavice Ostrva' Add-on. Ali ćete zahtijevaju jak PC za pokretanje s oka bombona. Postoji također Guild Wars: Eye of North. Ovo je ipak ekspanziju tako da ćete morati jednu od drugih 3 Guild Wars igre da biste mogli igrati ga. Htio predlažemo "proročanstva", jer to nosi na kojoj je zaustavljeno. I Gospodar prstenova: Bitka za Middle Earth II. Postoji mnogo online RPG možete igrati kao dobro.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kotora.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Im 'ne obličje za bilo koji online igre, poput Ceh ratovi, a ja nekad igrao ceh ratovi, grafičke i animacije su dobri, ali ja ne mogu stajati igre igraju više. |
|
| |||
| |||
| Možete isprobati i neke servere na San Andreas Multiplayer ćete naći puno roleplay posluľitelje na tamo. Na većini roleplay serverima mogli primijeniti za posao, na primjer, mogli biste postati nekakvu jedan policajac, a patroliraju ulicama. Moglo bi postati bolničar, liječnik, vatrogasac, možete pridružiti street bandama, na primjer, Bloods i Crips. It's loads of fun, trebali biste probati. Check out SA-mp.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bih preporučio Zaborav.
| |||
| |||
| Znam da si par godina, ali Knights of Stari Republic 1 & 2 su fantastično. Great storylines, grafiku i vrlo immersive. Ukoliko ištanje to nešto novije moralo bi se zaboravu. |
|
| |||
| |||
| Zaborav njegova velika i slažem se tresavice ostrvo ekspanzija je super ive je dobio puno više od 150 sati igranja van ga kako je toliko da čak i ako je samo zbog svojih Kicks! |