![]() |
|
| |||
| |||
| Hé Én egy RP torzszülött. Imádom ezt a fajta játékok Bur reasonly, már nem játszott semmilyen .. Al a játék, van olyan, mint 2-3 év, és én játszottam velük örökre Szóval én woundering, ha bármelyik srácok tudott olyan jó RP játékok, nem a régi, és egy jó történet, és grafikai köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mely platform? PS2 / 3, xbox/360 stb?
|
| |||
| |||
| ohhh sorry, igen Jobb megmondani, hogy Számítógép |
|
| |||
| |||
| Az én kedvencem az Elder Scrolls IV: Oblivion. A "reszketés Isles' Add-on. De akkor szükség húsos db futtatni ezt szem cukorka. Itt is Guild Wars: Eye of the North. Ez a bővülés azonban így szükség van egy másik 3 Guild Wars játékokat lehet játszani. Én javaslom "Prophecies", mert ez folytatja ahol abbahagyta. Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II. Van sok online RPG játszhatsz is.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kotor.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Én nem kerestem olyan online játékok, mint a Guild Wars, és én egyszer játszott Guild Wars, a grafika és az animáció jó, de nem bírja a játék többé. |
|
| |||
| |||
| Ön is megpróbál bizonyos szerverek a San Andreas Multiplayer, találni fog egy csomó Szerepjáték szerver van. A legtöbb szerver Szerepjáték Ön vonatkozhatnának munkahely, akkor válhat valamiféle rendőrségi tisztviselőt és járőr az utcákon. Ön válhat paramedic, doktor, Tűzoltó, akkor is csatlakozhat utcai bandák, mint például a Bloods vagy a Crips. A rengeteg szórakozási, akkor próbáld meg. Nézze meg az SA-mp.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt javasoljuk, Oblivion.
| |||
| |||
| Tudom, hogy ők egy pár éves, de Knights of the Old Republic 1 & 2 fantasztikus. Nagy storylines, grafika, és nagyon immersive. Ha akar valamit újabb volna az Oblivion. |
|
| |||
| |||
| Oblivion a nagy, és egyetértek a hidegrázás sziget bővítése nagy ive kapott sokkal több, mint 150 órányi játszanak ki rá, mint olyan sok mindent szeretnék csinálni még akkor sem, ha csak vagányságból! |