![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei I'm RP freak. Man patinka, kad žaidimų kinda Bur reasonly, aš ne grojo bet .. Al žaidimų, aš tai kaip 2-3 metų, ir aš grojo jų niekada Taigi buvau woundering, jei kas nors iš jūsų vaikinai žinojo, bet gera RP žaidimus, ne senas, ir gerų siužetų, ir grafinis ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokia platformai? PS2 / 3, xbox/360 ir tt?
|
| |||
| |||
| Ohhh Atsiprašome, yeah man geriau pasakyti, kad Kompiuteris |
|
| |||
| |||
| Mano asmeninė Populiariausi yra The Elder Scrolls IV: Oblivion. Su "Shivering Isles" Add-on. Tačiau jums reikia mėsingas PC paleisti su Eye Candy. Yra pat Guild Wars: Eye of the North. Tai plėtra, nors tai jums reikia vienos iš kitų 3 Guild Wars žaidimus galima žaisti. Norėčiau pasiūlyti "sėkmė", kaip tai atlieka, kur jis buvo nutrauktas. Ir Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II. Yra daug interneto RPG galima žaisti taip pat.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kotor.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I'm not looking for visus internetinius žaidimus, kaip ir Guild Wars, ir aš kažkada grojo Guild Wars, grafika ir animacija yra gerai, bet I can't stand žaidimą anymore. |
|
| |||
| |||
| Taip pat galite pabandyti šiek tiek San Andreas Multiplayer serverius, jums rasti Roleplay serveriai aikštelė ten. Daugeliu Roleplay serverių galėtų kreiptis dėl darbo vietų, pavyzdžiui, galima tapti kai policijos pareigūnas rūšiuoti ir patruliuoti gatvėse. Galite tapti FELČERIS, daktaras, Ugniagesiai, jūs taip pat gali prisijungti gatvės gaujų, pavyzdžiui, Bloods ar Crips. Tai apkrovų įdomus, jūs turėtumėte jį išbandyti. Išvykimo SA-mp.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau rekomenduoti Oblivion.
| |||
| |||
| Aš žinau, jie keletą metų, bet Knights of Old Republic 1 ir 2 yra fantastinis. Puikus istorija, grafika ir labai svaiginančius. Jei nori ko nors naujesnis jis turėtų būti Oblivion. |
|
| |||
| |||
| Oblivion didelį ir sutinku drebulys Meno plėtra yra didelė gram gavo daugiau nei 150 valandų žaidimo iš jo, nes yra tiek daug padaryti, net jei jos tik prasideda! |