![]() |
|
| |||
| |||
| Hei Es esmu RP ķēms. Man patīk, ka kinda spēles Bur reasonly, man nav bijusi jebkurā .. Al spēles, man ir kā 2-3 gadus vecs, un man bija viņiem kādreiz Tāpēc es biju woundering, ja kāds no jums guys zināja kādu labu RP spēlēm, ne vecs, un ar labu sižetu un grafiskais pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Par kuru platformu? PS2 / 3, xbox/360 uc?
|
| |||
| |||
| ohhh sorry, yeah es labāk pateikt, ka Dators |
|
| |||
| |||
| Mana personīgā mīļākais ir Elder Scrolls IV: Oblivion. Ar "Drebuļi Isles 'Add-on. Bet jums būs nepieciešams spēcīgs pc lai tā varētu darboties ar aci Candy. Pastāv arī Guild Wars: Eye of North. Tas ir paplašināt gan to jums būs nepieciešams viens no pārējās 3 Guild Wars spēles, lai varētu spēlēt to. Es gribētu ieteikt "Prophecies", jo tas veic, kur tas pārtraukts. Un Lord of Rings: Battle for Middle Earth II. Ir daudzi online RPG var spēlēt kā labi.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kotor.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es neesmu meklē jebkurā tiešsaistes spēlēm, piemēram, Guild Wars, un es vienreiz spēlēja Guild Wars, grafikas un animācijas ir labi, bet es nevaru ciest spēle spēlēt vairs. |
|
| |||
| |||
| Jūs varat arī izmēģināt dažus San Andreas Multiplayer serveri, jūs atradīsiet daudz Roleplay serveriem tur. Par lielāko daļu Roleplay serveriem jūs varētu pieteikties darbā, piemēram, jūs varētu kļūt par sava veida policijas inspektoru, un patrulē ielās. Jūs varētu kļūt par medicīnas darbinieks ar vidējo, doktors, ugunsdzēsēju, jūs varētu pievienoties arī ielu bandas, piemēram, asiņu vai Crips. Tas ir slodzes fun, jums vajadzētu mēģināt to. Check out sa-mp.com |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es ieteiktu Oblivion.
| |||
| |||
| Es zinu, viņi dažus gadus vecs, bet Knights of Old Republika 1 & 2 ir fantastiska. Great storylines, grafika un ļoti iedziļināšanās. Ja jūs vēlētos kaut ko jaunāku tā būtu Oblivion. |
|
| |||
| |||
| Oblivion tai ir liela un es piekrītu, drebuļi sala izplešanās ir lieliska ive got daudz vairāk nekā 150 stundu spēlē no tā, kā tur ir tik daudz ko darīt, pat ja tās tikai sākas! |